Povezane vesti
"To mi je donelo više šljage nego popularnosti" Barbara Bobak brutalno o čitavom odnosu sa Darkom Lazićem: Zbog njega sam…
Kurir 15.05.2025
Pevačica Barbara Bobak u jeku svoje popularnosti otpočela je turbulentnu vezu sa kolegom Darkom Lazićem. O njihovom odnosu i kraju romanse, kao i svemu što je zbog njega bila spremna da uradi, sada je konačno progovorila. Bivša ljubav Darka Lazića… »
"To mi je donelo više šljage nego popularnosti" Barbara Bobak o vezi sa Darkom: Zbog njega sam otišla od kuće!
Telegraf 15.05.2025
Pevačica Barbara Bobak u jeku svoje popularnosti otpočela je turbulentnu vezu sa kolegom Darkom Lazićem. O njihovom odnosu i kraju romanse, kao i svemu što je zbog njega bila spremna da uradi, sada je konačno progovorila. Bivša ljubav Darka Lazića… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 32 minutajoš 38 povezanih

Novi potop stiže u Srbiju, evo i kada: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom, moguće i oluje
Telegraf pre 17 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
Euronews pre 2 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Radio sto plus pre 37 minutajoš 23 povezane

Sve češće bez devojke u javnosti: Zašto je Saša Kovačević na proslavu kod Matića došao bez Zorane? FOTO
Story pre 17 minutajoš 19 povezanih