Povezane vesti

Marija na Klisi

Marija na Klisi

Cenzolovka 15.05.2025
Kada sam pročitao poruku sina Marije Vasić, Milana Čanka, na X–u: „Moja majka, Marija Vasić, u 8 jutros započela štrajk glađu, štrajk žeđu, odbija terapiju i odbija infuziju. U pritvoru na Klisi. Poručila je: „Tražim oslobođenje nezakonitog pritvora i ja… »
Profesori Jovine gimnazije Mariji Vasić: Primili smo tvoju poruku

Profesori Jovine gimnazije Mariji Vasić: Primili smo tvoju poruku

Moj Novi Sad 15.05.2025
Većina profesora Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" uputilo je pismo podrške svojoj koleginici Mariji Vasić koja je nakon produženja pritvora na još mesec dana stupila u štrajk glađu i žeđu, uz poruku "Tražim oslobađanje iz nezakonitog pritvora. Ja ću… »
Blokade sudova kao podrška za šestoro aktivista u pritvoru: Marija Vasić, koja štrakuje glađu, prebačena u bolnicu

Blokade sudova kao podrška za šestoro aktivista u pritvoru: Marija Vasić, koja štrakuje glađu, prebačena u bolnicu

Danas 15.05.2025
Dok se šestoro novosadskih aktivista više od dva meseca nalazi u pritvoru pod optužbom za pokušaj rušenja ustavnog poretka, građani i studenti blokiraju sudove u više gradova u Srbiji u znak solidarnosti. Okupljeni traže oslobađanje šestoro aktivista… »

Južne vesti 15.05.2025
Dok se šestoro novosadskih aktivista više od dva meseca nalazi u pritvoru pod optužbom za pokušaj rušenja ustavnog poretka, građani i studenti blokiraju sudove u više gradova u Srbiji u znak solidarnosti. Okupljeni traže oslobađanje šestoro aktivista… »

Vesti dana »