Povezane vesti
Marija na Klisi
Cenzolovka 15.05.2025
Kada sam pročitao poruku sina Marije Vasić, Milana Čanka, na X–u: „Moja majka, Marija Vasić, u 8 jutros započela štrajk glađu, štrajk žeđu, odbija terapiju i odbija infuziju. U pritvoru na Klisi. Poručila je: „Tražim oslobođenje nezakonitog pritvora i ja… »
Profesori Jovine gimnazije Mariji Vasić: Primili smo tvoju poruku
Moj Novi Sad 15.05.2025
Većina profesora Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" uputilo je pismo podrške svojoj koleginici Mariji Vasić koja je nakon produženja pritvora na još mesec dana stupila u štrajk glađu i žeđu, uz poruku "Tražim oslobađanje iz nezakonitog pritvora. Ja ću… »
Blokade sudova kao podrška za šestoro aktivista u pritvoru: Marija Vasić, koja štrakuje glađu, prebačena u bolnicu
Danas 15.05.2025
Dok se šestoro novosadskih aktivista više od dva meseca nalazi u pritvoru pod optužbom za pokušaj rušenja ustavnog poretka, građani i studenti blokiraju sudove u više gradova u Srbiji u znak solidarnosti. Okupljeni traže oslobađanje šestoro aktivista… »
Blokade sudova kao podrška za šestoro aktivista u pritvoru: Marija Vasić, koja štrakuje glađu, prebačena u bolnicu
Južne vesti 15.05.2025
Dok se šestoro novosadskih aktivista više od dva meseca nalazi u pritvoru pod optužbom za pokušaj rušenja ustavnog poretka, građani i studenti blokiraju sudove u više gradova u Srbiji u znak solidarnosti. Okupljeni traže oslobađanje šestoro aktivista… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori će biti raspisani pre krajnjeg ustavnog i zakonskog roka
Morava info pre 1 satjoš 31 povezana

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

Igoru Popoviću novčana kazna od 3.000 evra i dve godine zabrane ulaska na KiM
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane

Snažna tropska oluja sa Atlantika juri ka Evropi: Iznenadiće vas šta će doneti Srbiji
Telegraf pre 1 satjoš 49 povezanih