Povezane vesti
Mogu li studenti da se nadaju pristupačnijim kirijama?
Biznis.rs 15.05.2025
Kriza i manja potražnja Rusa oborile cene rente u Beogradu. Dok društveno-politička kriza i studentski protesti ne jenjavaju, beogradsko tržište nekretnina pokazuje drugačiju dinamiku – cene iznajmljivanja stanova beleže pad. Tražnja za stanovima… »
Studenti se nadaju pristupačnijim kirijama: Stanarine idu polako nadole - Evo u čemu leže glavni razlozi
Kurir 15.05.2025
Tražnja za stanovima, posebno od strane studenata i stranaca, značajno je opala, što je dovelo do pada cena zakupa i povećanja ponude. Ovaj trend traje već duže vreme i ukazuje na dublje promene u strukturi tržišta rente u prestonici, ocenjuje operativni… »
Vesti dana »
"Ako hoće da me vidi, neka dođe u Moskvu" Tramp razgovarao sa Putinom i Zelenskim: Nakon rođendanske čestitke, usledile žestoke teme
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 9 satijoš 5 povezanih
Petorica Srba pred sudom u Prištini zbog navodnog ratnog zločina; Kancelarija za KiM: "Nastavak pritiska"
B92 pre 3 satajoš 38 povezanih
Jahta potonula kod Dubrovnika: Ljudi zatekli plovilo u plamenu: "Nije bilo nikog unutra"
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih