Povezane vesti
Napeta situacija pred pregovore: Zelenski najavljuje mogući bojkot u Istanbulu
Pravda 15.05.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski najavio je mogući otkaz pregovora u Istanbulu, sumnjajući u ozbiljnost ruske delegacije. Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izrazio je sumnju u ozbiljnost ruske delegacije koja bi trebalo da učestvuje u… »
Zelenski stigao u Ankaru: "Nivo sastava ruske delegacije je dekorativan, deluju kao pozorišni rekviziti"
Blic 15.05.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski stigao je danas u tursku prestonicu, Ankaru, na sastanak sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, dok se u Istanbulu očekuje da ruski i ukrajinski zvaničnici odvojeno počnu mirovne pregovore. Zelenski… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 13 minutajoš 46 povezanih
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Medijski konkursi: Alo i Informer 58 miliona, a Radoici Milosavljeviću 50 miliona dinara
Mašina pre 5 satijoš 20 povezanih
Od 1. jula kazne za teretna vozila koja ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine
Forbes pre 2 satajoš 16 povezanih