Povezane vesti
Brutalan odgovor Rusije: Klovnu
B92 15.05.2025
Ruska delegacija odgovorila je ukrajinskom predsedniku koji ih je, po sletanju na turski aerodrom, okarakterisao kao "dekorativnu delegaciju". Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da smatra svoj dolazak u Tursku "jasnom porukom"… »
Zelenski: Nivo sastava ruske delegacije je “dekorativan”
Vesti online 15.05.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski stigao je danas u tursku prestonicu, Ankaru, na sastanak sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, dok se u Istanbulu očekuje da ruski i ukrajinski zvaničnici odvojeno počnu mirovne pregovore. Zelenski je… »
Zelenski: Moj dolazak u Tursku je jasna poruka Putinu
Telegraf 15.05.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da smatra svoj dolazak u Tursku "jasnom porukom" ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. "Ovde sam i moja poruka je jasna", rekao je Zelenski dok je napuštao aerodrom u Ankari nakon čega ga očekuje… »
Vesti dana »
SSP: Šapić se bavi imenom novog mosta preko Save a ne pominje pogibiju radnika na gradilištu
Beta pre 42 minutajoš 28 povezanih
Novo upozorenje - moguć megapotres; Ako se to desi, sledi katastrofa kao 2011. VIDEO
B92 pre 1 satjoš 31 povezana
Teheran: Trenutno ne postoji plan za novu rundu pregovora; Američka vojska objavila snimak zauzimanja iranskog broda
RTS pre 57 minutajoš 62 povezane
Večeras ponovo pljuskovi, biće i grmljavine: Novi talas padavina već zahvatio region, evo kada zahvata Srbiju
Telegraf pre 26 minutajoš 29 povezanih