Povezane vesti
Brutalan odgovor Rusije: Klovnu
B92 15.05.2025
Ruska delegacija odgovorila je ukrajinskom predsedniku koji ih je, po sletanju na turski aerodrom, okarakterisao kao "dekorativnu delegaciju". Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da smatra svoj dolazak u Tursku "jasnom porukom"… »
Zelenski: Nivo sastava ruske delegacije je “dekorativan”
Vesti online 15.05.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski stigao je danas u tursku prestonicu, Ankaru, na sastanak sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, dok se u Istanbulu očekuje da ruski i ukrajinski zvaničnici odvojeno počnu mirovne pregovore. Zelenski je… »
Zelenski: Moj dolazak u Tursku je jasna poruka Putinu
Telegraf 15.05.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da smatra svoj dolazak u Tursku "jasnom porukom" ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. "Ovde sam i moja poruka je jasna", rekao je Zelenski dok je napuštao aerodrom u Ankari nakon čega ga očekuje… »
Vesti dana »

Protest ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu: Podrška Užičanima, mobilna blokada u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana