Povezane vesti
Završen sastanak Zelenskog i Erdogana u Ankari: Ukrajina šalje delegaciju za susret sa Rusima u Istanbulu
Danas 15.05.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin nije se pojavio danas na predloženim direktnim mirovnim pregovorima u Turskoj sa ukrajinskim liderom Volodimirom Zelenskim, koji je čekao Putina u glavnom gradu Ankari nakon što ga je izazvao da razgovara licem u lice o… »
Zelenski: Moj dolazak u Tursku je jasna poruka Putinu
NIN 15.05.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da smatra svoj dolazak u Tursku "jasnom porukom" ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. "Ovde sam i moja poruka je jasna", rekao je Volodimir Zelenski dok je napuštao aerodrom u Ankari nakon čega ga… »
"Klovn i gubitnik!" Zelenski dobio brutalan odgovor Rusije
Alo 15.05.2025
Ruska delegacija odgovorila je ukrajinskom predsedniku koji ih je, po sletanju na turski aerodrom, okarakterisao kao "dekorativnu delegaciju" Zelenski je novinarima izjavio da će Ukrajina odlučiti o sledećim koracima u pregovorima sa Rusijom nakon… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

"Uvodimo sankcije Rusiji u petak": Tramp se oglasio nakon sastanka Vitkofa i Putina, Zelenski otkrio detalje razgovora sa liderom SAD
Blic pre 21 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučević: Oduzimanje mandata Dodiku je sramna odluka nečasnih ljudi
Blic pre 36 minutajoš 179 povezanih

Suzana Jovanović izvukla Sašu iz dugova Pomogla mu sa 40.000 evra, u sve bila umešana i Brena!
Alo pre 36 minutajoš 23 povezane