Povezane vesti
"Voleo sam ljubavnicu, ženi sam rekao za svaku prevaru": Pevač (57) je sve šokirao iskrenom izjavom, a mreže se usijale od…
Blic 15.05.2025
Pevač Šako Polumenta rekao je jednom prilikom da je supruzi priznao da ju je varao sa drugim ženama, kao i da imaju skroz otvoren odnos. Naime, pevač je objasnio da nema problem sa time da otvoreno govori o svemu što mu se u životu dešava, ali su ga zbog… »
"Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena" Šako Polumenta šokirao izjavom: Ne kajem se, bilo mi je lepo
Kurir 15.05.2025
Šako Polumenta rekao je jednom prilikom da je supruzi priznao da ju je varao sa drugim ženama, kao i da imaju skroz otvoren odnos. Naime, pevač je objasnio da nema problem sa time da otvoreno govori o svemu što mu se u životu dešava, ali su ga zbog… »
Vesti dana »
Protesti zbog otkaza profesorki Kleut: Studenti Filozofskog fakulteta objavili blokadu
Euronews pre 18 minutajoš 33 povezane
Uživo: Ledeno u Davosu, ali ne od zime! Sve oči uprte u dolazak Trampa: Vučić i danas na Svetskom ekonomskom forumu
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Ubica bivšeg japanskog premijera Šinza Abea osuđen na doživotni zatvor
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih