Povezane vesti
"Voleo sam ljubavnicu, ženi sam rekao za svaku prevaru": Pevač (57) je sve šokirao iskrenom izjavom, a mreže se usijale od…
Blic 15.05.2025
Pevač Šako Polumenta rekao je jednom prilikom da je supruzi priznao da ju je varao sa drugim ženama, kao i da imaju skroz otvoren odnos. Naime, pevač je objasnio da nema problem sa time da otvoreno govori o svemu što mu se u životu dešava, ali su ga zbog… »
"Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena" Šako Polumenta šokirao izjavom: Ne kajem se, bilo mi je lepo
Kurir 15.05.2025
Šako Polumenta rekao je jednom prilikom da je supruzi priznao da ju je varao sa drugim ženama, kao i da imaju skroz otvoren odnos. Naime, pevač je objasnio da nema problem sa time da otvoreno govori o svemu što mu se u životu dešava, ali su ga zbog… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane