Povezane vesti
"Voleo sam ljubavnicu, ženi sam rekao za svaku prevaru": Pevač (57) je sve šokirao iskrenom izjavom, a mreže se usijale od…
Blic 15.05.2025
Pevač Šako Polumenta rekao je jednom prilikom da je supruzi priznao da ju je varao sa drugim ženama, kao i da imaju skroz otvoren odnos. Naime, pevač je objasnio da nema problem sa time da otvoreno govori o svemu što mu se u životu dešava, ali su ga zbog… »
"Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena" Šako Polumenta šokirao izjavom: Ne kajem se, bilo mi je lepo
Kurir 15.05.2025
Šako Polumenta rekao je jednom prilikom da je supruzi priznao da ju je varao sa drugim ženama, kao i da imaju skroz otvoren odnos. Naime, pevač je objasnio da nema problem sa time da otvoreno govori o svemu što mu se u životu dešava, ali su ga zbog… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 46 povezanih
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto)
Blic pre 35 minutajoš 20 povezanih
Odbor za kulturu i informisanje usvojio pokretanje postupka za predlaganje kandidata za REM
Cenzolovka pre 1 satjoš 27 povezanih
Maksimalan učinak Srpske liste, Vučić čestitao Srbima; Počelo brojanje glasova za kandidate za poslanike
RTV pre 1 satjoš 53 povezane