Povezane vesti
Imena za bebe koja su bila popularna u Jugoslaviji devedesetih: Ova se i danas daju deci i zvuče prelepo
City magazine 15.05.2025
Postoje imena koja ne zastarevaju – ona koja nas svojim zvukom odmah vrate u neko prošlo vreme, u dvorišta ispunjena dečjom grajom, crtaće na malim televizorima i školske klupe s imenima urezanim u drvo. Devedesete godine u Jugoslaviji donele su… »
Imena za bebe koja su bila popularna u Jugoslaviji devedesetih: Ova se i danas daju deci i zvuče prelepo
City magazine 15.05.2025
Postoje imena koja ne zastarevaju – ona koja nas svojim zvukom odmah vrate u neko prošlo vreme, u dvorišta ispunjena dečjom grajom, crtaće na malim televizorima i školske klupe s imenima urezanim u drvo. Devedesete godine u Jugoslaviji donele su… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 30 minutajoš 44 povezane

SNS za danas najavila skupove u 50 mesta širom Srbije: "Očekujemo više od 20.000 ljudi"
NIN pre 5 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane

Lazić se oglasio o odlasku iz Zvezde: Poruka za Čovića i trenera kome je najviše zahvalan
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih