Povezane vesti
Marta Kos sa studentima maratoncima: Moćan gest, moja vizija je da dovedem sve iz Srbije u EU
NIN 15.05.2025
Komesarka Evropske unije (EU) za proširenje Marta Kos, koja se sastala danas sa studentima koji su trčali do Brisela, poručila je da ima viziju da sve ljude iz Srbije dovede u EU "Primila sam danas mlade ljude koji su pretrčali 2.000 kilometara od Srbije… »
Marta Kos razgovarala sa studentima maratoncima u Briselu: Moja vizija je dovesti sve ljude iz Srbije u EU (foto)
Blic 15.05.2025
Marta Kos, evropska komesarka za proširenje, razgovarala je danas u Briselu sa studentima iz Srbije koji su pretrčali gotovo 2.000 kilometara do sedišta Evropske unije (EU), što je ocenila kao "snažan gest" i pozdravila njihov pravac ka EU. - Ovim… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
Pravda pre 2 satajoš 79 povezanih

Trovanje hranom u Vranju: Dvadeset osoba zatražilo pomoć, hospitalizovano šestoro
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih

"Sabotaža, podnećemo tužbu": Partizan se hitno oglasio zbog Zvezdine himne u Humskoj
Mondo pre 21 minutajoš 30 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 53 povezane