Povezane vesti

Saša Janković: Ljut sam na svog kolegu, ostavio građane da se sami bore za svoja prava

Saša Janković: Ljut sam na svog kolegu, ostavio građane da se sami bore za svoja prava

N1 Info pre 29 dana
Bivši zaštitnik građana Saša Janković da se društvena situacija u Srbiji "umiriti ne može" i da su studenti jedini istinski nosioci i narodnog i političkog legitimiteta i da su to pokazali svojim rezultatima. Govoreći o slučaju Generalštab, kaže da je… »
Na koga je ljut Saša Janković?

Na koga je ljut Saša Janković?

Danas pre 29 dana
Bivši zaštitnik građana Saša Janković izjavio je da se društvena situacija u Srbiji „umiriti ne može“ i da su studenti jedini istinski nosioci i narodnog i političkog legitimiteta i da su to pokazali svojim rezultatima. Govoreći o slučaju Generalštab… »

Novi magazin pre 29 dana
Bivši zaštitnik građana Saša Janković da se društvena situacija u Srbiji "umiriti ne može" i da su studenti jedini istinski nosioci i narodnog i političkog legitimiteta i da su to pokazali svojim rezultatima. Govoreći o slučaju Generalštab, kaže da je… »
Saša Janković o Generalštabu: Veća je mogućnost da je Tramp ljut na Vučića

Saša Janković o Generalštabu: Veća je mogućnost da je Tramp ljut na Vučića

Danas pre 29 dana
Saša Janković, bivši zaštitnik građana i bivši političar koji se kandidovao protiv Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, govorio je za N1 o i o slučaju Generalštab. Saša Janković je gostujući u jutarnjem programu N1 govorio o tome što je v.d… »

Vesti dana »