Повезане вести

Саша Јанковић: Љут сам на свог колегу, оставио грађане да се сами боре за своја права

Саша Јанковић: Љут сам на свог колегу, оставио грађане да се сами боре за своја права

Н1 Инфо 15.05.2025
Бивши заштитник грађана Саша Јанковић да се друштвена ситуација у Србији "умирити не може" и да су студенти једини истински носиоци и народног и политичког легитимитета и да су то показали својим резултатима. Говорећи о случају… »
На кога је љут Саша Јанковић?

На кога је љут Саша Јанковић?

Данас 15.05.2025
Бивши заштитник грађана Саша Јанковић изјавио је да се друштвена ситуација у Србији „умирити не може“ и да су студенти једини истински носиоци и народног и политичког легитимитета и да су то показали својим резултатима. Говорећи… »

Нови магазин 15.05.2025
Бивши заштитник грађана Саша Јанковић да се друштвена ситуација у Србији "умирити не може" и да су студенти једини истински носиоци и народног и политичког легитимитета и да су то показали својим резултатима. Говорећи о случају… »
Саша Јанковић о Генералштабу: Већа је могућност да је Трамп љут на Вучића

Саша Јанковић о Генералштабу: Већа је могућност да је Трамп љут на Вучића

Данас 15.05.2025
Саша Јанковић, бивши заштитник грађана и бивши политичар који се кандидовао против Александра Вучића на председничким изборима, говорио је за Н1 о и о случају Генералштаб. Саша Јанковић је гостујући у јутарњем програму Н1… »

Вести дана »