Повезане вести

Трамп: Нема помака у мировним преговорима док се лично не састанем с Путином

Трамп: Нема помака у мировним преговорима док се лично не састанем с Путином

РТВ 15.05.2025
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да се неће догодити никакав напредак у мировним преговорима о Украјини док се он лично не састане са председником Русије Владимиром Путином. "Ништа… »
"Нема ништа од тога док се Путин и ја не састанемо": Појео шпагете и ћуфте, па се огласио из председничког авиона

"Нема ништа од тога док се Путин и ја не састанемо": Појео шпагете и ћуфте, па се огласио из председничког авиона

Мондо 15.05.2025
Амерички председник је то изјавио након тањира шпагета и ћуфти, док је летео авионом Аир Форце Оне. Доналд Трамп је рекао да се ништа нец́е догодити између Русије и Украјине у смислу мировног споразума док се он лично не састане… »
Трамп о преговорима Русије и Украјине: Ништа се неће десити док се Путин и ја не састанемо

Трамп о преговорима Русије и Украјине: Ништа се неће десити док се Путин и ја не састанемо

Нова 15.05.2025
Председник Доналд Трамп рекао је новинарима да када је реч о мировним преговорима између Русије и Украјине, „ништа се неће десити док“ се не састане са руским председником Владимиром Путином. „Ништа се неће десити док се Путин и… »
„Ништа се неће десити док се Путин и ја не састанемо" Трамп се поново огласио из авиона - "Ако мене тамо нема, ни он неће…

„Ништа се неће десити док се Путин и ја не састанемо" Трамп се поново огласио из авиона - "Ако мене тамо нема, ни он неће…

Вечерње новости 15.05.2025
РЕШАВАЊЕ украјинског сукоба неће се покренути са мртве тачке без мог састанка са руским председником Владимиром Путином, изјавио је амерички лидер Доналд Трамп. Фото: Профимедиа „Ништа се неће десити, док се Путин и ја не… »

Вести дана »