Povezane vesti

Tramp: Nema pomaka u mirovnim pregovorima dok se lično ne sastanem s Putinom

Tramp: Nema pomaka u mirovnim pregovorima dok se lično ne sastanem s Putinom

RTV 15.05.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da se neće dogoditi nikakav napredak u mirovnim pregovorima o Ukrajini dok se on lično ne sastane sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Ništa se neće dogoditi dok se… »
"Nema ništa od toga dok se Putin i ja ne sastanemo": Pojeo špagete i ćufte, pa se oglasio iz predsedničkog aviona

"Nema ništa od toga dok se Putin i ja ne sastanemo": Pojeo špagete i ćufte, pa se oglasio iz predsedničkog aviona

Mondo 15.05.2025
Američki predsednik je to izjavio nakon tanjira špageta i ćufti, dok je leteo avionom Air Force One. Donald Tramp je rekao da se ništa neće dogoditi između Rusije i Ukrajine u smislu mirovnog sporazuma dok se on lično ne sastane sa ruskim predsednikom… »
Tramp o pregovorima Rusije i Ukrajine: Ništa se neće desiti dok se Putin i ja ne sastanemo

Tramp o pregovorima Rusije i Ukrajine: Ništa se neće desiti dok se Putin i ja ne sastanemo

Nova 15.05.2025
Predsednik Donald Tramp rekao je novinarima da kada je reč o mirovnim pregovorima između Rusije i Ukrajine, „ništa se neće desiti dok“ se ne sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Ništa se neće desiti dok se Putin i ja ne sastanemo, u redu… »
„Ništa se neće desiti dok se Putin i ja ne sastanemo" Tramp se ponovo oglasio iz aviona - "Ako mene tamo nema, ni on neće…

„Ništa se neće desiti dok se Putin i ja ne sastanemo" Tramp se ponovo oglasio iz aviona - "Ako mene tamo nema, ni on neće…

Večernje novosti 15.05.2025
REŠAVANjE ukrajinskog sukoba neće se pokrenuti sa mrtve tačke bez mog sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, izjavio je američki lider Donald Tramp. Foto: Profimedia „Ništa se neće desiti, dok se Putin i ja ne sastanemo. Očigledno je on… »

Vesti dana »