Повезане вести
Запалио се ауто и улетео у месару
Југмедиа 15.05.2025
У Косовској узлици у Врању запалио се ауто данас негде око 13 сати. Према наводима очевидаца, жена је паркирала ауто и ушла у месару. Ауто је сам кренуо, почео да дими и завршио у месари, пише ОК радио. Нема повређених, за сада.… »
Аутомобил улетео у месару, па се запалио: Драматичан снимак из Врања: Возило се само покренуло, уследила је драма (видео)
Блиц 15.05.2025
У Косовској улици у Врању данас око 13 часова је дошло до инцидента када се запалио аутомобил. Како сазнајемо, жена која је управљала аутомобилом је ушла у месару када се аутомобил сам покренуо и затим упао месару. Убрзо је… »
Ауто сам кренуо док је жена била у месари, а онда букнуо
Решетка 15.05.2025
Стравичан снимак са места бизарне несреће у Врању. Ауто је сам кренуо док је жена била у месари, а онда букнуо. Запалио се ауто у Косовској улици у Врању и улетео у месару. Битарна несрећа се догодила око 13 часова, пише… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 45 минутајош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане