Povezane vesti
"Amerika veoma blizu nuklearnog sporazuma sa Iranom": Tramp: Mi smo u veoma ozbiljnim pregovorima
Blic 15.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su Sjedinjene Američke Države veoma blizu postizanja nuklearnog sporazuma sa Iranom i da je Teheran "nekako" pristao na uslove. - Mi smo u veoma ozbiljnim pregovorima sa Iranom o dugoročnom miru -… »
Predlog o nuklearnom sporazumu stigao u Teheran, Tramp pružio grančicu masline: "Neće trajati zauvek"
Telegraf 15.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su Sjedinjene Američke Države veoma blizu postizanja nuklearnog sporazuma sa Iranom i da je Teheran "nekako" pristao na uslove. "Mi smo u veoma ozbiljnim pregovorima sa Iranom o dugoročnom miru", rekao… »
Vesti dana »

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
N1 Info pre 29 minutajoš 11 povezanih

Lončar: Glišić i dalje u teškom stanju, nalazi se na respiratoru u intenzivnoj nezi
N1 Info pre 19 minutajoš 10 povezanih

FOTO: Svesno i uprkos zabrani prodali 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, ostatke bacili na deponiju
Radio 021 pre 29 minutajoš 9 povezanih

"Horticija": 100.000 Rusa na Pokrovskom frontu; Blumberg: Kremlj razmatra vazdušno primirje kao ustupak Trampu
RTS pre 9 minutajoš 10 povezanih