Povezane vesti
Ništa se neće dogoditi sa Ukrajinom dok se Putin i ja ne sastanemo, poručio Tramp
Danas 15.05.2025
Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno razgovaraju o okončanju rata posle više od tri godine borbi. Rusku… »
Ništa se neće dogoditi sa Ukrajinom dok se Putin i ja ne sastanemo, poručio Tramp
Danas 15.05.2025
Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno razgovaraju o okončanju rata posle više od tri godine borbi. Rusku… »
Južne vesti 15.05.2025
Reuters/AFP Predsednici Ukrajine, Rusije i Amerike: Zelenski, Putin i Tramp Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno… »
Rusija je prekršila više sporazuma: Hronika neuspešnih pregovora sa Ukrajinom
Danas 15.05.2025
Do direktnog susreta Putina i Zelenskog ovog četvrtka neće doći, ali bi nekakvih pregovora Kijeva i Moskve ipak trebalo da bude. Uoči susreta u Istanbulu, podsećamo na dosadašnje pokušaje da se dođe do mira u Ukrajini. Ruski predsednik Vladimir Putin ne… »
Vesti dana »
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 31 minutajoš 1 povezana
Garda Vojske Srbije izvršila počasnu artiljerijsku paljbu povodom Dana primirja
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 7 satijoš 1 povezana