Povezane vesti
Ništa se neće dogoditi sa Ukrajinom dok se Putin i ja ne sastanemo, poručio Tramp
Danas 15.05.2025
Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno razgovaraju o okončanju rata posle više od tri godine borbi. Rusku… »
Ništa se neće dogoditi sa Ukrajinom dok se Putin i ja ne sastanemo, poručio Tramp
Danas 15.05.2025
Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno razgovaraju o okončanju rata posle više od tri godine borbi. Rusku… »
Južne vesti 15.05.2025
Reuters/AFP Predsednici Ukrajine, Rusije i Amerike: Zelenski, Putin i Tramp Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno… »
Rusija je prekršila više sporazuma: Hronika neuspešnih pregovora sa Ukrajinom
Danas 15.05.2025
Do direktnog susreta Putina i Zelenskog ovog četvrtka neće doći, ali bi nekakvih pregovora Kijeva i Moskve ipak trebalo da bude. Uoči susreta u Istanbulu, podsećamo na dosadašnje pokušaje da se dođe do mira u Ukrajini. Ruski predsednik Vladimir Putin ne… »
Vesti dana »
Informer otkrio pozadinu misteriozne smrti nakon operacije krajnika
Glas Zapadne Srbije pre 45 minutajoš 41 povezana
'Ovo je cena dostojanstva': Ukrajinski sportista izbačen sa Zimskih olimpijskih igara
BBC News pre 20 minutajoš 30 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 14 povezanih
Nezadovoljni proizvođači mleka nastavljaju proteste u Mrčajevcima i Bogatiću, zahtevaju hitne mere
RTV pre 15 minutajoš 20 povezanih