Povezane vesti

Ništa se neće dogoditi sa Ukrajinom dok se Putin i ja ne sastanemo, poručio Tramp

Ništa se neće dogoditi sa Ukrajinom dok se Putin i ja ne sastanemo, poručio Tramp

Danas 15.05.2025
Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno razgovaraju o okončanju rata posle više od tri godine borbi. Rusku… »

Danas 15.05.2025
Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno razgovaraju o okončanju rata posle više od tri godine borbi. Rusku… »

Južne vesti 15.05.2025
Reuters/AFP Predsednici Ukrajine, Rusije i Amerike: Zelenski, Putin i Tramp Na listi ruske delegacije za mirovne pregovore u Turskoj nema predsedinika Vladimira Putina i pored poziva ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da dvojica lidera direktno… »
Rusija je prekršila više sporazuma: Hronika neuspešnih pregovora sa Ukrajinom

Rusija je prekršila više sporazuma: Hronika neuspešnih pregovora sa Ukrajinom

Danas 15.05.2025
Do direktnog susreta Putina i Zelenskog ovog četvrtka neće doći, ali bi nekakvih pregovora Kijeva i Moskve ipak trebalo da bude. Uoči susreta u Istanbulu, podsećamo na dosadašnje pokušaje da se dođe do mira u Ukrajini. Ruski predsednik Vladimir Putin ne… »

Vesti dana »