Повезане вести

Ништа се неће догодити са Украјином док се Путин и ја не састанемо, поручио Трамп

Ништа се неће догодити са Украјином док се Путин и ја не састанемо, поручио Трамп

Данас 15.05.2025
На листи руске делегације за мировне преговоре у Турској нема председиника Владимира Путина и поред позива украјинског председника Владимира Зеленског да двојица лидера директно разговарају о окончању рата после више од три… »

Данас 15.05.2025
На листи руске делегације за мировне преговоре у Турској нема председиника Владимира Путина и поред позива украјинског председника Владимира Зеленског да двојица лидера директно разговарају о окончању рата после више од три… »

Јужне вести 15.05.2025
Реутерс/АФП Председници Украјине, Русије и Америке: Зеленски, Путин и Трамп На листи руске делегације за мировне преговоре у Турској нема председиника Владимира Путина и поред позива украјинског председника Владимира Зеленског да… »
Русија је прекршила више споразума: Хроника неуспешних преговора са Украјином

Русија је прекршила више споразума: Хроника неуспешних преговора са Украјином

Данас 15.05.2025
До директног сусрета Путина и Зеленског овог четвртка неће доћи, али би некаквих преговора Кијева и Москве ипак требало да буде. Уочи сусрета у Истанбулу, подсећамо на досадашње покушаје да се дође до мира у Украјини. Руски… »

Вести дана »