Povezane vesti
"Vukli su me i po zemlji i vazduhu": Keba prokomentarisao nastup Princa od Vranje, samo ovako će biti u finalu
Mondo 15.05.2025
Keba ne krije da ima visoko mišljenje o Stefanu Zdravkoviću, a osvrnuo se i na glavno što mu može pomoći da se kvalifikuje za finale. Pevač Dragan Kojić Keba pojavio se na snimanju emisije „Zvezde Granda“ i tom prilikom seo na mesto Svetlane Cece… »
"Vukli su me i po zemlji i po vazduhu" Keba o nastupu Princa na Evroviziji, pa otkrio šta se njemu dogodilo
Telegraf 15.05.2025
Pevač Dragan Kojić Keba danas se pojavio na snimanju emisije “Zvezde Granda“. Keba je došao kao zamena Ceci Ražnatović koja je danas opravdano odsutna. Večeras je drugo polufinale Evrovizije a mi smo tim povodom porazgovarali sa njim. Na ovogodišnjem… »
Vesti dana »

Najnovije upozorenje RHMZ, stiže jako nevreme: Cela Srbija pod alarmom, posebno izdvojen Beograd: Prete tri opasne pojave
Blic pre 11 minutajoš 61 povezana

"Baš boli, čoveče...": Finci herojski pali u borbi za bronzu, nije im bilo lako posle meča
Telegraf pre 11 minutajoš 26 povezanih

Poljoprivrednici uoči protesta: Svima nam je ugrožena egzistencija
Vesti online pre 4 satijoš 15 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 36 minutajoš 8 povezanih

(VIDEO) Reka suza legendarne Hrvatice pred kamerom Sport kluba
Sport klub pre 36 minutajoš 34 povezane