Povezane vesti
V.d. direktoru Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture nije određen pritvor
Beta 15.05.2025
Viši sud u Beogradu odbio je predlog Tužilaštva za organizovani kriminal da vršiocu dužnosti direktora Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Goranu Vasiću odredi pritvor, nakon što je on priznao da je falsifikovao predlog za donošenje odluke o… »
Sud u Beogradu odbio da odredi pritvor direktoru Zavoda za zaštitu spomenika
Slobodna Evropa 15.05.2025
Viši sud u Beogradu odbio je predlog Tužilaštva za organizovani kriminal da odredi pritvor vršiocu dužnosti direktora Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Goranu Vasiću, potvrđeno je Radiju Slobodna Evropa (RSE) u Višem sudu. Vasić je uhapšen… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 52 povezane
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 40 minutajoš 56 povezanih