Povezane vesti
"To sam ja namazana uljem" Na suđenju objavljenje eksplicitne fotografije sa Paf Dedijevih žurki: Njegova bivša progovorila o…
Kurir 15.05.2025
Pevačica Kesi Ventura (38) rasplakala se na sudu u Njujorku tokom drugog dana njenog svedočenja protiv muzičkog mogula Šona Didija Kombsa (55). Poroti su prikazali eksplicinte fotografije sa reperovih zabava koje je zvao 'Freak Offs', a na njima je bila… »
Šokantni snimci nasilja prikazani na suđenju Didiju: "Ovo sam ja, namazana uljem" VIDEO
B92 15.05.2025
Kesi Ventura je briznula u plač na suđenju svom bivšem dečku Šonu Didiju Kombsu dok je govorila o svojoj "sramoti" jer je prisustvovala njegovim "freak off" žurkama. Tokom drugog dana svedočenja, izveštava Skaj njuz, pevačica i manekenka je ispričala… »
Vesti dana »
Mićin: „Akademija umetnosti zloupotrebljava prostor u političke svrhe“
Serbian News Media pre 2 satajoš 39 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 6 minutajoš 25 povezanih
Ostavka visokog zvaničnika pokrenula spor u Vašingtonu: Da li je Iran bio stvarna pretnja ili je rat politička odluka?
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 36 minutajoš 48 povezanih
Požar na Paviljonu Srbije u Veneciji: Oštećen deo krova, veća šteta izbegnuta
Insajder pre 30 minutajoš 22 povezane