Povezane vesti
„Pitaću se dok sam živ – ‘koliko košta sloboda u Srbiji‘“: Otac stradalog mladića u fabrici u Lučanima optužuje vrh vlasti za…
Nova 15.05.2025
“Presuda je doneta iz vrha vlasti, juče sam se pitao, a pitaću se dok sam živ: ‘Koliko košta sloboda u Srbiji‘“, ovim potresnim rečima započinje svoju ispovest za portal Nova.rs Milovan Milivojević, otac mladića koji je nastradao u fabrici “Milan… »
Oglasila se sestra Olivera Ivanovića o sramotnoj presudi za smrt radnika u „MB Namenska“ u Lučanima i pružila podršku porodici…
Nova 15.05.2025
Nataša Ivanović Ilić, sestra ubijenog Olivera Ivanovića, oglasila se na svom profilu na Iksu i pružila podršku Milovanu Milivojeviću, ocu mladića Milomira, koji je stradao u nesreću u fabrici "MB Namenska" u Lučanima. Podsećanja radi, Apelacioni sud u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Vidimo se 23. maja na Slaviji": Završen studentski protest "Ne bojte se, i dalje smo tu"
Nova pre 26 minutajoš 22 povezane
Berlin odbio Putinov predlog da posrednik za Ukrajinu bude bivši nemački kancelar Šreder
Nova pre 16 minutajoš 28 povezanih
Evo ko je nulti zaraženi sa kruzera: Proučavao retku pticu na deponiji
Večernje novosti pre 36 minutajoš 81 povezana
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
Beta pre 11 minutajoš 23 povezane