Povezane vesti
„Pitaću se dok sam živ – ‘koliko košta sloboda u Srbiji‘“: Otac stradalog mladića u fabrici u Lučanima optužuje vrh vlasti za…
Nova 15.05.2025
“Presuda je doneta iz vrha vlasti, juče sam se pitao, a pitaću se dok sam živ: ‘Koliko košta sloboda u Srbiji‘“, ovim potresnim rečima započinje svoju ispovest za portal Nova.rs Milovan Milivojević, otac mladića koji je nastradao u fabrici “Milan… »
Oglasila se sestra Olivera Ivanovića o sramotnoj presudi za smrt radnika u „MB Namenska“ u Lučanima i pružila podršku porodici…
Nova 15.05.2025
Nataša Ivanović Ilić, sestra ubijenog Olivera Ivanovića, oglasila se na svom profilu na Iksu i pružila podršku Milovanu Milivojeviću, ocu mladića Milomira, koji je stradao u nesreću u fabrici "MB Namenska" u Lučanima. Podsećanja radi, Apelacioni sud u… »
Vesti dana »
Vučić najavio sporazum sa mađarskim MOL-om oko kupovine NIS-a
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana
Dubai zbacio Partizan sa čela i želi prednost domaćeg terena u potencijalnom finalu
Sportske.net pre 56 minutajoš 53 povezane
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 10 satijoš 22 povezane
Tanker Elpis, koji je pod sankcijama SAD, prošao kroz Ormuz nakon početka blokade
Euronews pre 11 minutajoš 119 povezanih