Povezane vesti

„Pitaću se dok sam živ – ‘koliko košta sloboda u Srbiji‘“: Otac stradalog mladića u fabrici u Lučanima optužuje vrh vlasti za…

„Pitaću se dok sam živ – ‘koliko košta sloboda u Srbiji‘“: Otac stradalog mladića u fabrici u Lučanima optužuje vrh vlasti za…

Nova 15.05.2025
“Presuda je doneta iz vrha vlasti, juče sam se pitao, a pitaću se dok sam živ: ‘Koliko košta sloboda u Srbiji‘“, ovim potresnim rečima započinje svoju ispovest za portal Nova.rs Milovan Milivojević, otac mladića koji je nastradao u fabrici “Milan… »
Oglasila se sestra Olivera Ivanovića o sramotnoj presudi za smrt radnika u „MB Namenska“ u Lučanima i pružila podršku porodici…

Oglasila se sestra Olivera Ivanovića o sramotnoj presudi za smrt radnika u „MB Namenska“ u Lučanima i pružila podršku porodici…

Nova 15.05.2025
Nataša Ivanović Ilić, sestra ubijenog Olivera Ivanovića, oglasila se na svom profilu na Iksu i pružila podršku Milovanu Milivojeviću, ocu mladića Milomira, koji je stradao u nesreću u fabrici "MB Namenska" u Lučanima. Podsećanja radi, Apelacioni sud u… »

Vesti dana »