Povezane vesti
„Pitaću se dok sam živ – ‘koliko košta sloboda u Srbiji‘“: Otac stradalog mladića u fabrici u Lučanima optužuje vrh vlasti za…
Nova 15.05.2025
“Presuda je doneta iz vrha vlasti, juče sam se pitao, a pitaću se dok sam živ: ‘Koliko košta sloboda u Srbiji‘“, ovim potresnim rečima započinje svoju ispovest za portal Nova.rs Milovan Milivojević, otac mladića koji je nastradao u fabrici “Milan… »
Oglasila se sestra Olivera Ivanovića o sramotnoj presudi za smrt radnika u „MB Namenska“ u Lučanima i pružila podršku porodici…
Nova 15.05.2025
Nataša Ivanović Ilić, sestra ubijenog Olivera Ivanovića, oglasila se na svom profilu na Iksu i pružila podršku Milovanu Milivojeviću, ocu mladića Milomira, koji je stradao u nesreću u fabrici "MB Namenska" u Lučanima. Podsećanja radi, Apelacioni sud u… »
Vesti dana »
Emu su ponovo intubirali, dva anesteziologa i kardiolog odmah upućeni u salu. Direktor čačanske bolnice obratio se okupljenima koji traže odgovore o smrti devojčice (4).
Blic pre 2 satajoš 69 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 45 minutajoš 34 povezane
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 10 satijoš 9 povezanih
Uhapšeni rukovodioci Doma za stare u Leskovcu: Direktorka trošila novac sa kolegom na putovanja i poklone
Mondo pre 2 satajoš 21 povezana