Povezane vesti
"Ponosan sam na Beograd na vodi" Oglasio se Alabar: Žao mi je što su pojedini mediji iz političkih razloga moju izjavu stavili…
Kurir 15.05.2025
Muhamed Alabar, Vlasnik kompanije "Igl hils“, investitora Beograda na vodi, oglasio se povodom "malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira njegovo izlaganje na današnjoj konferenciji u Podgorici" "Želim da istaknem da… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
B92 15.05.2025
Vlasnik kompanije "Eagle Hills", firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
Telegraf 15.05.2025
Vlasnik kompanije „Eagle Hills“, firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Vesti dana »
Pavle Grbović „razbio“ priču o patriotizmu SNS: Nećete da se sretnete s Piculom, a Vučić se rukuje sa Mladenom Markačem VIDEO
Nova pre 5 satijoš 44 povezane
Dok MUP tvrdi da je "postupano po zakonu", policija razbija studentsku blokadu: da li je upotrebljena prekomerna sila na Filozofskom fakultetu? (VIDEO)
Insajder pre 6 minutajoš 54 povezane
Zelenski kritikovao Evropu, opisavši njeno ponašanje u vezi sa odbranom kao ‘Dan mrmota’
Serbian News Media pre 16 minutajoš 26 povezanih
Otvorene koverte sa prijavama, pet kandidata u trci za direktora RTS-a
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 27 povezanih
Završena sednica Skupštine Srbije, nastavak u utorak od 10 časova
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih