Povezane vesti
"Ponosan sam na Beograd na vodi" Oglasio se Alabar: Žao mi je što su pojedini mediji iz političkih razloga moju izjavu stavili…
Kurir 15.05.2025
Muhamed Alabar, Vlasnik kompanije "Igl hils“, investitora Beograda na vodi, oglasio se povodom "malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira njegovo izlaganje na današnjoj konferenciji u Podgorici" "Želim da istaknem da… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
B92 15.05.2025
Vlasnik kompanije "Eagle Hills", firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
Telegraf 15.05.2025
Vlasnik kompanije „Eagle Hills“, firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 43 minutajoš 48 povezanih

(Foto) očekuje se masovan dolazak ljudi Sve spremno za obeležavanje tridesetogodišnjice zločinačke vojne akcije „Oluje“ u Sremskim Karlovcima
Dnevnik pre 23 minutajoš 28 povezanih

Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni, uveče pljuskovi sa grmljavinom
Novi magazin pre 48 minutajoš 38 povezanih

Ponovo jak zemljotres na Kamčatki, opasnost od cunamija, aktivirao se vulkan koji je bio miran 450 godina
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih