Povezane vesti
"Ponosan sam na Beograd na vodi" Oglasio se Alabar: Žao mi je što su pojedini mediji iz političkih razloga moju izjavu stavili…
Kurir 15.05.2025
Muhamed Alabar, Vlasnik kompanije "Igl hils“, investitora Beograda na vodi, oglasio se povodom "malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira njegovo izlaganje na današnjoj konferenciji u Podgorici" "Želim da istaknem da… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
B92 15.05.2025
Vlasnik kompanije "Eagle Hills", firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
Telegraf 15.05.2025
Vlasnik kompanije „Eagle Hills“, firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Vesti dana »
Ceo svet se pita gde je Tramp dok Iran zatvara Ormuski moreuz: Odgovor će vas potpuno šokirati (foto)
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Blagoje u majici sa Duletovim likom: "Utakmicu smo dobili na energiju, želju i disciplinu"
Sportske.net pre 2 satajoš 31 povezana
ISW: Revolucionarna garda Irana donosi odluke, a ne zvaničnici koji pregovaraju sa SAD
N1 Info pre 2 satajoš 53 povezane
Prva slika mladenaca, počinje Melinina svadba u luks hotelu u Italiji: Nju u venčanici sa jahte izveo Džefri
Telegraf pre 1 danjoš 62 povezane