Povezane vesti
"Ponosan sam na Beograd na vodi" Oglasio se Alabar: Žao mi je što su pojedini mediji iz političkih razloga moju izjavu stavili…
Kurir 15.05.2025
Muhamed Alabar, Vlasnik kompanije "Igl hils“, investitora Beograda na vodi, oglasio se povodom "malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira njegovo izlaganje na današnjoj konferenciji u Podgorici" "Želim da istaknem da… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
B92 15.05.2025
Vlasnik kompanije "Eagle Hills", firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
Telegraf 15.05.2025
Vlasnik kompanije „Eagle Hills“, firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Vesti dana »
UKP ušao u zgradu Filozofskog fakulteta u Beogradu: Policija pozvala na saslušanje dekana i zaposlene
NIN pre 2 satajoš 88 povezanih
Rektorka Univerziteta umetnosti: Nemamo šta da krijemo, sednica Odbora za obrazovanje prilika za dijalog
N1 Info pre 43 minutajoš 26 povezanih
Prizor sa srpske planine kao usred zime: Sve se zabelelo, napadalo 25 centimetara snega (video)
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
U nevremenu stradalo 40 škola, kao i 24 vrtića; "Pratite uputstva" FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 50 povezanih