Povezane vesti
"Ponosan sam na Beograd na vodi" Oglasio se Alabar: Žao mi je što su pojedini mediji iz političkih razloga moju izjavu stavili…
Kurir 15.05.2025
Muhamed Alabar, Vlasnik kompanije "Igl hils“, investitora Beograda na vodi, oglasio se povodom "malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira njegovo izlaganje na današnjoj konferenciji u Podgorici" "Želim da istaknem da… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
B92 15.05.2025
Vlasnik kompanije "Eagle Hills", firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi
Telegraf 15.05.2025
Vlasnik kompanije „Eagle Hills“, firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »
Vesti dana »

Ispred Vlade Srbije i dalje traje protest neformalne grupe „Pobunjeni univerzitet"
Politika pre 34 minutajoš 26 povezanih

“Pobunjeni univerzitet” nastavlja blokadu Vlade Srbije: Profesori i studenti ne odustaju do ispunjenja zahteva
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih

Frans pres: Srbija zajmi 1,9 milijardi evra od francuskih banaka da kupi francuske Rafale
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih

Zatvaraju se granice i zračni prostori zbog sukoba Izraela i Irana
Al Jazeera pre 1 satjoš 37 povezanih