Povezane vesti

"Ponosan sam na Beograd na vodi" Oglasio se Alabar: Žao mi je što su pojedini mediji iz političkih razloga moju izjavu stavili…

"Ponosan sam na Beograd na vodi" Oglasio se Alabar: Žao mi je što su pojedini mediji iz političkih razloga moju izjavu stavili…

Kurir 15.05.2025
Muhamed Alabar, Vlasnik kompanije "Igl hils“, investitora Beograda na vodi, oglasio se povodom "malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira njegovo izlaganje na današnjoj konferenciji u Podgorici" "Želim da istaknem da… »
Alabar demantuje izveštaje pojedinih medija: Ponosan sam na Beograd na vodi

B92 15.05.2025
Vlasnik kompanije "Eagle Hills", firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »

Telegraf 15.05.2025
Vlasnik kompanije „Eagle Hills“, firme investitora Beograda na vodi iz UAE, Mohamed Alabar oglasio se povodom napisa pojedinih medija i negirao iznete navode. "Povodom malicioznih napisa pojedinih medija, kojima se potpuno pogrešno interpretira moje… »

Vesti dana »