Povezane vesti
Policija ušla u sportsku halu u Severnoj Mitrovici: Poskidane slike Đokovića i Čavića
Nova 15.05.2025
Uz asistenciju Kosovske policije, službenici Opštine Severna Mitovica, ušli su u Sportsku halu u severnom delu Mitrovice. Radnicima unutra, ali i trenerima i deci koja su čekala da im trening u 15 časova počne, naložili su da je napuste. Promenjena je… »
Kosovska policija upala u Sportsku halu u Severnoj Mitrovici: Skinuli fotografije Novaka Đokovića i Milorada Čavića
Nedeljnik 15.05.2025
„Sad da me zovu roditelji, ovde bi sutra moglo da bude na 1,000 dece koja bi se sama borila za svoja osnovna prava, pravo na sport“, za KoSSev je kazao Goran Kovač, upravnik Sportske hale u severnom delu Mitrovice, prenosi KoSSev. Uz asistenciju Kosovske… »
Vesti dana »
Selektor Srbije je najbolji trener Svetskog prvenstva, Stevan Mijović dobio veliko priznanje!
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Ne znam mnogo o Novaku, čuo sam da je srpski igrač i da nije loš: Naredni rival Đokovića najavio njihov meč!
Hot sport pre 24 satajoš 80 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini, Zelenski tvrdi da Rusija sprema novi masovni napad
Euronews pre 3 satajoš 39 povezanih
Modžtaba Hamnei ne prisustvuje očevoj sahrani; Libanci prijavili izraelski vazdušni napad na jugu zemlje
RTS pre 24 satajoš 66 povezanih
Dačić čestitao kadetima Srbije na osvojenoj srebrnoj medalji na SP u košarci
RTV pre 2 satajoš 81 povezana