Povezane vesti
"Ne prilazite mi na nastupu, ne zanima me šta pričate" Pevačica šokirala, zabranila fanovima da joj se obraćaju, jasno im dala…
Kurir 15.05.2025
Za nastup pevačica Marine Visković uvek se traži karta više, a ona je jednom prilikom svojom izjavom sve ostavila u čudu. Naime, pevačica je na svom Instagramu imala poruku za sve one koji dolaze na njene nastupe i tom prilikom izjavila da ne želi da joj… »
"Ne prilazite mi na nastupu, ne zanima me šta pričate": Poznata pevačica šokirala izjavom - ovako je publici udarila zabranu…
Blic 15.05.2025
Za nastup pevačica Marine Visković uvek se traži karta više, a ona je jednom prilikom svojom izjavom sve ostavila u čudu. Naime, pevačica je na svom Instagramu imala poruku za sve one koji dolaze na njene nastupe i tom prilikom izjavila da ne želi da joj… »
Vesti dana »
Energetsko prekrajanje sveta ili nova (cenovna) mapa? Zdravković za "Blic Biznis": "Ni struja, ni gas, ni nafta neće biti kao pre rata"
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih
Ukrajina zadala snažan udarac Putinu! Za četiri dana pogođeno čak 35 brodova ruske "flote u senci", a onda još 14 tokom noći! Bukti u azovskom moru (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih
Apostolović: Narednom godišnjem izveštaju EK o Srbiji pristupićemo drugačije
Danas pre 3 satajoš 28 povezanih
Iran opet brutalno napadnut Pre samo par minuta: Odjekuju eksplozije na svim stranama, SAD gađaju kao bez duše
Večernje novosti pre 59 minutajoš 64 povezane