Povezane vesti
Alba produžio ugovor sa Interom
Sportski žurnal 15.05.2025
Španac do juna 2027. godine u Majamiju. Španski fudbaler Žordi Alba produžio je ugovor sa čelnicima Intera iz Majamija, saopštio je danas američki klub. Kako je saopšteno, španski levi bek je sa čelnicima kluba potpisao novi ugovor koji će važiti do juna… »
Ovo je mesijev dan! Nakon povratka u reprezentaciju saznao još jednu lepu vest
Večernje novosti 15.05.2025
Španski fudbaler Đordi Alba produžio je ugovor sa čelnicima Intera iz Majamija, saopštio je danas američki klub. FOTO: EPA Kako je saopšteno, španski levi bek je sa čelnicima kluba potpisao novi ugovor koji će važiti do juna 2027. godine. Alba (36) je… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 20 povezanih
Sunce i oblaci, a olujno nevreme i grad se očekuje u ovim delovima Srbije: Temperatura pada, a evo šta kažu meteorolozi za avgust
Dnevnik pre 13 minutajoš 15 povezanih
uživo SAD nastavlja udare i gomila snage na Bliskom istoku, Iran: Uključeni smo u rat punih razmera sa Vašingtonom
NIN pre 3 minutajoš 13 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 37 minutajoš 13 povezanih