Povezane vesti
Ministarstvo demantuje da je Crna Gora glasala za prijem Kosova u Savet Evrope
Novi magazin 15.05.2025
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore je negiralo da je delegacija te države glasala za prijem Kosova u Savet Evrope. Međutim, predsednik Skupštine Crne Andrija Mandić je danas izjavio da je ministar inostranih poslova Ervin Ibrahimović jučerašnjim… »
Da li je i vlada Milojka Spajića na Milovom putu
Sputnik 15.05.2025
Odluka da se predstavnik Crne Gore založi za ulazak tzv. Kosovo u Savet Evrope je izraz podaničkog mentaliteta prema zapadnim centrima moći koji Crnu Goru žele da udalje od Srbije, kaže politikolog Vladislav Dajković uz ocenu da Vlada Milojka Spajića… »
MSP Crne Gore: Nismo glasali za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope
B92 15.05.2025
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore negiralo je danas da je ta zemlja glasala za prijem takozvanog Kosova u Savet Evrope ističući da taj zahtev Prištine nije bio na agendi 134. ministarske sednice Komiteta ministara u utorak i sredu u Luksemburgu… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 2 satajoš 33 povezane

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 3 satajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih