Povezane vesti
Radovanović: Živimo u farsi, ne daju plate profesorima da bi plaćali ćacije i uništavali Pionirski park
Novi magazin 15.05.2025
"Mi živimo u farsi, živimo potpuno u 'Ibiju', to je ona priča koju nas je Zoran Radmilović učio pre 40 godina, mi još nismo naučili lekciju, potpuno neverovatno", izjavio je istoričar umetnosti Dejan Radovanović. "Mi živimo u potpunoj farsi. Dešava nam… »
Radovanović: Živimo u farsi, ne daju plate profesorima da bi plaćali ćacije i uništavali Pionirski park
N1 Info 15.05.2025
"Mi živimo u farsi, živimo potpuno u 'Ibiju', to je ona priča koju nas je Zoran Radmilović učio pre 40 godina, mi još nismo naučili lekciju, potpuno neverovatno", izjavio je istoričar umetnosti Dejan Radovanović. "Mi živimo u potpunoj farsi. Dešava nam… »
Vesti dana »
Počela druga sednica Saveta REM-a: Dubravka Valić Nedeljković i Miloš Garić kandidati za predsednika tog tela
Insajder pre 1 satjoš 36 povezanih
Zarada Majkrosofta premašila očekivanja! Akcije skočile: Veštačka inteligencije donela veliki rast
Blic pre 14 minutajoš 28 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 55 povezanih
Nova inicijativa: Tužilaštvo da ispita aktivnosti Faruka Mujke u rušenju u Zubinom Potoku
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih