Povezane vesti
Radovanović: Živimo u farsi, ne daju plate profesorima da bi plaćali ćacije i uništavali Pionirski park
Novi magazin 15.05.2025
"Mi živimo u farsi, živimo potpuno u 'Ibiju', to je ona priča koju nas je Zoran Radmilović učio pre 40 godina, mi još nismo naučili lekciju, potpuno neverovatno", izjavio je istoričar umetnosti Dejan Radovanović. "Mi živimo u potpunoj farsi. Dešava nam… »
Radovanović: Živimo u farsi, ne daju plate profesorima da bi plaćali ćacije i uništavali Pionirski park
N1 Info 15.05.2025
"Mi živimo u farsi, živimo potpuno u 'Ibiju', to je ona priča koju nas je Zoran Radmilović učio pre 40 godina, mi još nismo naučili lekciju, potpuno neverovatno", izjavio je istoričar umetnosti Dejan Radovanović. "Mi živimo u potpunoj farsi. Dešava nam… »
Vesti dana »
Masakr u supermarketu u Kijevu počinio muškarac rođen u Moskvi, Zelenski: Poginulo najmanje šest osoba, napadač ubijen
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih
Hvala lepo, prijatno: Tramp održao jedan od najvažnijih sastanaka u Beloj kući o ratu s Iranom, pa otišao da igra golf
Blic pre 1 danjoš 57 povezanih
Trener Železničara isprozivao Partizan posle poraza: "Krađa vremena je kod nas nacionalni sport"
Telegraf pre 1 danjoš 31 povezana
ISW: Revolucionarna garda Irana donosi odluke, a ne zvaničnici koji pregovaraju sa SAD
N1 Info pre 2 satajoš 53 povezane