Povezane vesti
Epicentar: Apoteke i dalje u vlasništvu grada
RTK 15.05.2025
Šta se dešava sa koncesijom za kragujevačke apoteke, koliko se novca iz gradskog budžeta izdvaja za zdravstvenu, a koliko za socijalnu zaštitu i kako do bolje zaštite ljudskih i manjinskih prava na lokalnom nivou, u Epicentru govori dr Gordana… »
Komunalni servis: Kragujevac i okolina pod budnim okom 64 protivgradna strelca
RTK 15.05.2025
U okolini Kragujevca aktivno je 64 protivgradnih strelaca koji dejstvuju sa 32 stanice. Sistem protivgradne zaštite je u punom kapacitetu, a na raspolaganju je dovoljno raketa za naredni period. Zahvaljujući dodatnoj podršci Grada Kragujevca, strelci su… »
Šta će biti sa apotekama u Kragujevcu?
RTK 15.05.2025
Šta se dešava sa koncesijom za kragujevačke apoteke, koliko se novca iz gradskog budžeta izdvaja za zdravstvenu, a koliko za socijalnu zaštitu i kako do bolje zaštite ljudskih i manjinskih prava na lokalnom nivou, u Epicentru govori dr Gordana… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut: Plenković raspoložen za iznalaženje problema u vezi JANAF-a i NIS-a
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana