Povezane vesti

"Drhtao bi bazel pod mojim vazdušnim đonom" Šok komentar Mimi Mercedez o Evroviziji

"Drhtao bi bazel pod mojim vazdušnim đonom" Šok komentar Mimi Mercedez o Evroviziji

Alo pre 29 dana
Mimi Mercedez pratila je polufinalne večeri, a u grupi gde ostavlja komentare svojim fanovima, kratko je prokomentarisala ovogodišnje muzičko takmičenje. Reperka Mimi Mercedez učestvovala je na "PZE" i pesmom "Turbo žurka" bila jedan od ubedljivih… »
"Drhtao bi Bazel pod mojim vazdušnim đonom": Mimi Mercedez o Evroviziji 2025

"Drhtao bi Bazel pod mojim vazdušnim đonom": Mimi Mercedez o Evroviziji 2025

B92 pre 29 dana
Mimi Mercedez je nakon što Princ od Vranje nije prošao u finale Evrovizije prokomentarisala situaciju. Naime, Mimi Mercedez je učestvovala na Pesmi za Evroviziju sa numerom "Turbo žurka" i bila je jedan od ubedljivih favorita za pobedu. To se nije… »
Kebina ćerka reagovala na Prinčev nastup, javno podelila zamerku: "Bilo je bolje..."

Kebina ćerka reagovala na Prinčev nastup, javno podelila zamerku: "Bilo je bolje..."

Telegraf pre 29 dana
Kebina ćerka, Nataša Kojić Taša, takmičila se na "PZE", ali je pobedu odneo njen kolega, Princ od Vranje, koji je večeras predstavio Srbiju na Evroviziji. Taša je pomno pratila i komentarisala takmičenje, pa otkrila ko su joj favoriti. Izdvojila je… »
"Drhtao bi Bazel pod mojim vazdušnim đonom": Hit komentar Mimi Mercedez o Evroviziji 2025

"Drhtao bi Bazel pod mojim vazdušnim đonom": Hit komentar Mimi Mercedez o Evroviziji 2025

Telegraf pre 29 dana
Reperka Mimi Mercedez učestvovala je na "PZE" i pesmom "Turbo žurka" bila jedan od ubedljivih favorita za pobedu. Ipak, to se nije desilo. Njen kolega, Princ od Vranje, odabran je da predstavlja Srbiju na Pesmi Evroviziji 2025., ali se u Bazelu nije… »

Vesti dana »