Povezane vesti
Tramp: Iran u izvesnom smislu pristao na uslove nuklearnog sporazuma
Pravda 16.05.2025
Tramp je opisao razgovore između američkog izaslanika Stiva Vitkofa i iranskog ministra spoljnih poslova Abasa Arakčija kao "veoma ozbiljne pregovore" za dugoročni mir i rekao da oni nastavljaju da napreduju. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je… »
Tramp: SAD i Iran se nekako dogovorili o nuklearnom sporazumu
Radio 021 16.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su se SAD i Iran "nekako dogovorili o uslovima sporazuma o nuklearnom potencijalu Irana što daje meru poverenja da će uskoro biti postignut i sporazum". Tramp je opisao pregovore američkog izaslanika Stiva… »
RTV 16.05.2025
DOHA - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je Iran ''u izvesnom smislu'' pristao na uslove nuklearnog sporazuma sa Vašingtonom. ''Iran je u izvesnom smislu pristao na uslove. Oni neće praviti, kako ja to na prijateljski način nazivam… »
Blic 16.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da je Iran ''u izvesnom smisli'' pristao na uslove nuklearnog sporazuma sa Vašingtonom. - Iran je u izvesnom smislu pristao na uslove. Oni neće praviti, kako ja to na prijateljski način nazivam… »
Vesti dana »
Kvar na magistralnom cevovodu saniran, Čačak i okolna mesta posle dva dana dobili vodu
Serbian News Media pre 1 satjoš 57 povezanih
Evropski komesar za odbranu: EU da snabdeva Ukrajinu naoružanjem, a ne da proizvodi oružje „visoke mode“
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Tepić (SSP): I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Pravo u centar pre 2 satajoš 14 povezanih
Novi Beograd u lošoj poziciji - gladović poručio: Radnički je dobio prve dve utakmice, ali mi se nećemo predati do kraja
Kurir pre 13 minutajoš 26 povezanih
Oboleli više neće biti sami! Srbija dobija moderan centar za lečenje multiple skleroze
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih