Povezane vesti
Srpski studenti predstavili situaciju u zemlji direktorki Evropske kuće istorije
Pravo u centar pre 15 dana
Direktorka Kuće evropske istorije, dr Konstance Icel, izrazila je duboko poštovanje prema angažmanu mladih ljudi, istakavši da su je posebno dirnuli njihova posvećenost demokratiji, transparentnosti i slobodi izražavanja. Studenti su tokom tribine… »
Direktorka Evropske kuće istorije: Šokirana sam nasiljem nad studentima u Srbiji
Nedeljnik pre 15 dana
Tokom ovonedeljne posete srpskih studentkinja i studenata institucijama Evropske unije, u Briselu je u sredu (14. maj) u Kući evropske istorije održana tribina na kojoj su oni govorili o trenutnoj situaciji u svojoj zemlji, kao i o svojoj, kako je… »
Direktorka Evropske kuće istorije: Šokirana sam nasiljem nad studentima u Srbiji
N1 Info pre 15 dana
Tokom ovonedeljne posete srpskih studentkinja i studenata institucijama Evropske unije, u Briselu je u sredu (14. maj) u Kući evropske istorije održana tribina na kojoj su oni govorili o trenutnoj situaciji u svojoj zemlji, kao i o svojoj, kako je… »
Direktorka Evropske kuće istorije za DW: Šokirana sam nasiljem nad studentima u Srbiji
Danas pre 15 dana
Srpski studenti su u Briselu prikazali scene gaženja demonstranata na blokadama. To nasilje šokiralo je publiku na tribini u Kući evropske istorije. DW je razgovarao s direktorkom tog muzeja. Tokom ovonedeljne posete srpskih studentkinja i studenata… »
Dr Konstanca Icel: Šokirana nasiljem u Srbiji, studenti preuzimaju odgovornost za budućnost
Vreme pre 15 dana
Direktorka Evropske kuće istorije dr Konstanca Icel kaže da je veoma impresionirana hrabrošću studenata iz Srbije. Dr Konstanca Icel, direktorka Evropske kuće istorije izjavila je da je šokirana snimcima nasilja nad mirnim demonstrantima tokom… »
Icel: Šokirana sam nasiljem nad studentima u Srbiji
Dojče vele pre 15 dana
Srpski studenti su u Briselu prikazali scene gaženja demonstranata na blokadama. To nasilje šokiralo je publiku na tribini u Kući evropske istorije. DW je razgovarao s direktorkom tog muzeja. Tokom ovonedeljne posete srpskih studentkinja i studenata… »
Vesti dana »

Ovaj dokument je dokaz da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu FOTO
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 3 satajoš 20 povezanih

Napadnut predsednik opštine Medijana, udaren u glavu, policija savladala napadača
Jugmedia pre 2 satajoš 17 povezanih