Повезане вести
Српски студенти представили ситуацију у земљи директорки Европске куће историје
Право у центар 16.05.2025
Директорка Куће европске историје, др Констанце Ицел, изразила је дубоко поштовање према ангажману младих људи, истакавши да су је посебно дирнули њихова посвећеност демократији, транспарентности и слободи изражавања… »
Директорка Европске куће историје: Шокирана сам насиљем над студентима у Србији
Недељник 16.05.2025
Током овонедељне посете српских студенткиња и студената институцијама Европске уније, у Бриселу је у среду (14. мај) у Кући европске историје одржана трибина на којој су они говорили о тренутној ситуацији у својој земљи, као и… »
Директорка Европске куће историје: Шокирана сам насиљем над студентима у Србији
Н1 Инфо 16.05.2025
Током овонедељне посете српских студенткиња и студената институцијама Европске уније, у Бриселу је у среду (14. мај) у Кући европске историје одржана трибина на којој су они говорили о тренутној ситуацији у својој земљи, као и… »
Директорка Европске куће историје за ДВ: Шокирана сам насиљем над студентима у Србији
Данас 16.05.2025
Српски студенти су у Бриселу приказали сцене гажења демонстраната на блокадама. То насиље шокирало је публику на трибини у Кући европске историје. ДВ је разговарао с директорком тог музеја. Током овонедељне посете српских… »
Др Констанца Ицел: Шокирана насиљем у Србији, студенти преузимају одговорност за будућност
Време 16.05.2025
Директорка Европске куће историје др Констанца Ицел каже да је веома импресионирана храброшћу студената из Србије. Др Констанца Ицел, директорка Европске куће историје изјавила је да је шокирана снимцима насиља над мирним… »
Ицел: Шокирана сам насиљем над студентима у Србији
Дојче веле 16.05.2025
Српски студенти су у Бриселу приказали сцене гажења демонстраната на блокадама. То насиље шокирало је публику на трибини у Кући европске историје. ДВ је разговарао с директорком тог музеја. Током овонедељне посете српских… »
Вести дана »

(Мапа) аларм у црвеном, РХМЗ шаље хитна СМС упозорења: Данас још хладније и још јача киша и снег, ова 2 дела Србије најкритичнија
Блиц пре 40 минутајош 112 повезане

У току је седница Скупштине Града: Испред зграде постављена ограда, а ту су полиција и грађани
Мој Нови Сад пре 39 минутајош 14 повезаних

Брза пруга Београд – Суботица: 72 минута путовања, повратна карта 2.000 динара
Време пре 15 минутајош 29 повезаних

Терориста из манчестера радио као наставник и био отац Снимак доказује да је у Британију дошао као дете (видео)
Ало пре 5 минутајош 15 повезаних