Povezane vesti
Milicu Pavlović turneja koštala 1.500.000 evra! Otkrivamo sve neverovatne detalje 7 spektakularnih koncerata
Telegraf pre 16 dana
POLA MILIONA ZA PRVI KONCERT. "Kraj ove turneje, početak je nečeg novog u mojoj karijeri" - tim rečima je u subotu regionalna muzička zvezda Milica Pavlović završila jednoipogodišnji muzičko-scenski spektakl po zemljama bivše Jugoslavije. Pevalo… »
Procurele informacije o turneji Milice Pavlović: Pevačica uložila preko milion evra, ove detalje niko nije znao
Blic pre 16 dana
Pevačica Milica Pavlović završila je jednoipogodišnji muzičko-scenski spektakl po zemljama bivše Jugoslavije. Milica je nastupala od Srbije, preko Hrvatske do Severne Makedonije, pa nazad u Bosni i Hercegovini. U srpskoj prestonici je počela… »
Procurele informacije: Milica Pavlović završila turneju „Lav“, uloženo preko neverovanih milion evra
Nova pre 16 dana
„Kraj ove turneje, početak je nečeg novog u mojoj karijeri“ – tim rečima je u subotu regionalna muzička zvezda Milica Pavlović završila jednoipogodišnji muzičko-scenski spektakl po zemljama bivše Jugoslavije. Pevalo se od Srbije preko… »
Procurele informacije Milica Pavlović završila turneju „Lav“, uloženo preko neverovanih milion evra?!
Kurir pre 16 dana
„Kraj ove turneje, početak je nečeg novog u mojoj karijeri“ – tim rečima je u subotu regionalna muzička zvezda Milica Pavlović završila jednoipogodišnji muzičko-scenski spektakl po zemljama bivše Jugoslavije. Pevalo se od Srbije preko… »
Vesti dana »

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 27 minutajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana