Povezane vesti
Branislav Boričić, profesor Ekonomskog fakulteta o početku onlajn nastave u ponedeljak: Ova odluka nije posledica dogovora sa…
Nova 16.05.2025
Od ponedeljka Ekonomski fakultet i Fakultet organizacionih nauka počinju sa online nastavom. Odluke su izglasala naučna nastavna veća velikom većinom glasova. Koga na nastavi očekuju, kad studenti u blokadi zbog odluka o online nastavi po Srbiji… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
N1 Info 16.05.2025
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Danas 16.05.2025
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON-a: Nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Novi magazin 16.05.2025
Vesti dana »
Studenti i dalje traže pravdu – godinu dana od napada na akademce ispred FDU
Vreme pre 1 minutjoš 20 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 22 povezane
Vučić o NIS-u: Razgovarao sam sa Amerikancima, žele da vide detalje ugovora - za 48 sati više informacija
RTS pre 11 minutajoš 14 povezanih
Evropa skeptična prema Trampovom mirovnom planu: „Važno je kako će se rat završiti, uslove mora da odredi Ukrajina“
Nedeljnik pre 41 minutajoš 15 povezanih
Evropa traži više vremena nakon što je postavila rok za postizanje dogovora sa Ukrajinom
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 18 povezanih