Povezane vesti
Branislav Boričić, profesor Ekonomskog fakulteta o početku onlajn nastave u ponedeljak: Ova odluka nije posledica dogovora sa…
Nova 16.05.2025
Od ponedeljka Ekonomski fakultet i Fakultet organizacionih nauka počinju sa online nastavom. Odluke su izglasala naučna nastavna veća velikom većinom glasova. Koga na nastavi očekuju, kad studenti u blokadi zbog odluka o online nastavi po Srbiji… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
N1 Info 16.05.2025
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Danas 16.05.2025
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON-a: Nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Novi magazin 16.05.2025
Vesti dana »
Đedović Handanović: Od ponoći kreće nafta iz JANAF-a ka rafineriji u Pančevu
Vreme pre 53 minutajoš 31 povezana
Republički štab: Reagovali smo brže nego najrazvijenije zemlje, država je uz građane, samo strpljivo
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
Ministarstvo prosvete: Formiran tim za praćenje situacije na terenu
Radio 021 pre 19 minutajoš 101 povezana
Tramp: Bez mene bi Rusija već zauzela celu Ukrajinu, NATO se oslanja na SAD
RTV pre 2 satajoš 56 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju: Kiša koja se ledi preti da okove kolovoze, vozačima upućen hitan apel
RINA pre 1 satjoš 23 povezane