Povezane vesti
Branislav Boričić, profesor Ekonomskog fakulteta o početku onlajn nastave u ponedeljak: Ova odluka nije posledica dogovora sa…
Nova 16.05.2025
Od ponedeljka Ekonomski fakultet i Fakultet organizacionih nauka počinju sa online nastavom. Odluke su izglasala naučna nastavna veća velikom većinom glasova. Koga na nastavi očekuju, kad studenti u blokadi zbog odluka o online nastavi po Srbiji… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
N1 Info 16.05.2025
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Danas 16.05.2025
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON-a: Nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Novi magazin 16.05.2025
Vesti dana »
Vučić u inovacionom centru Minta: Za manje od dva meseca robote ćemo proizvoditi u Srbiji
Sputnik pre 8 minutajoš 7 povezanih
Ministar spoljnih poslova Srbije u Savetu bezbednosti: Za očuvanje poretka zasnovanog na Povelji UN
Beta pre 6 satijoš 2 povezane
Marek: Er Srbija povećava broj novih dugolinijskih letova, postala lider u regionu
RTV pre 9 minutajoš 1 povezana
Ruski zakon protiv 'nerodoljuba' koji kritikuju iz inostranstva: Zaplena imovine
BBC News pre 14 minutajoš 4 povezane