Povezane vesti
Branislav Boričić, profesor Ekonomskog fakulteta o početku onlajn nastave u ponedeljak: Ova odluka nije posledica dogovora sa…
Nova 16.05.2025
Od ponedeljka Ekonomski fakultet i Fakultet organizacionih nauka počinju sa online nastavom. Odluke su izglasala naučna nastavna veća velikom većinom glasova. Koga na nastavi očekuju, kad studenti u blokadi zbog odluka o online nastavi po Srbiji… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
N1 Info 16.05.2025
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Danas 16.05.2025
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON-a: Nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Novi magazin 16.05.2025
Vesti dana »

Nakon oblačnog jutra, pretežno sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih

Radnik iz Vladičinog Hana nastradao u kamenolomu u podnožju Goča
Sputnik pre 14 minutajoš 7 povezanih

Uživo Tramp udario na Putina! ''Čovek lepo priča, a uveče sve bombarduje'': Amerika naoružava Kijev!
Alo pre 35 minutajoš 8 povezanih

Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije teretnjaci čekaju do tri sata
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih