Povezane vesti
Branislav Boričić, profesor Ekonomskog fakulteta o početku onlajn nastave u ponedeljak: Ova odluka nije posledica dogovora sa…
Nova pre 28 dana
Od ponedeljka Ekonomski fakultet i Fakultet organizacionih nauka počinju sa online nastavom. Odluke su izglasala naučna nastavna veća velikom većinom glasova. Koga na nastavi očekuju, kad studenti u blokadi zbog odluka o online nastavi po Srbiji… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
N1 Info pre 29 dana
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON o odluci o početku onlajn nastave: Ne stojimo iza toga, nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Danas pre 29 dana
Nastavno-naučna veća Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu na hitnoj sednici većinom glasova izglasala su da se sa nadoknadom nastave krene od ponedeljka, 19. maja. Studenti, međutim, kažu da ostaju u blokadi sve dok njihovi… »
Studentkinja FON-a: Nastava ne kreće dok mi ne kažemo
Novi magazin pre 29 dana
Vesti dana »

Opšta eskalacija: Teheran odbija pregovore - preti izraelskim saveznicima
Pravda pre 31 minutajoš 22 povezane

Košarkaši Oklahome izjednačili na 2:2 protiv Indijane u finalu NBA lige (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih