Povezane vesti

Sve češće glasine o Guduriću i Zvezdi, a Fenerov as se setio Željkovih reči

Sve češće glasine o Guduriću i Zvezdi, a Fenerov as se setio Željkovih reči

Sportske.net 16.05.2025
Uprkos tome što sa Fenerbahčeom ima ugovor na još jednu sezonu, srpski košarkaš Marko Gudurić se sve češće dovodi u vezu sa povratkom u Crvenu zvezdu o čemu smo pisali krajem prošlog meseca, a sam reprezentativac Srbije dao je zanimljivu opservaciju u… »
Crvena zvezda još u trci za Gudurića: Srbin sve otkrio!

Crvena zvezda još u trci za Gudurića: Srbin sve otkrio!

Hot sport 16.05.2025
Možda i može u Zvezdu! Fenerbahče se uveliko priprema za novi Fajnal For gde žele da osvoje prvu titulu evropskog prvaka još od ere velikog Željka Obradovića. Turski tim je spreman za dva meča sezone, a Marko Gudurić, lider Fenera, jasan je o planovima… »
Gudurić ulogu favorita dao panatinaikosu: To je dobro za nas, želimo da mu preotmemo titulu prvaka Evrolige

Gudurić ulogu favorita dao panatinaikosu: To je dobro za nas, želimo da mu preotmemo titulu prvaka Evrolige

Dnevnik 16.05.2025
Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić rekao je da je Panatinaikos favorit u polufinalu Fajnal fora Evrolige, ali je istakao da to može da bude i dobro za njegovu ekipu. U reprizi polufinala Fajnal fora iz prošle sezone, Fenerbahče se ponovo suočava sa… »
Gudurić: Panatinaikos je favorit, ali to može da bude dobro za nas

Gudurić: Panatinaikos je favorit, ali to može da bude dobro za nas

Sportski žurnal 16.05.2025
Fenerbahče i Panatinaikos će igrati u sledeći petak, 23. maja od 17 časova po srpskom vremenu, prvo polufinale Fajnal fora, dok će tri sata kasnije koplja ukrstiti Olimpijakos i Monako. U reprizi polufinala Fajnal fora iz prošle sezone, Fenerbahče se… »
Gudurić: Ima glasina i priča o povratku u Zvezdu, ali sada sam fokusiran na Fajnal-for

Gudurić: Ima glasina i priča o povratku u Zvezdu, ali sada sam fokusiran na Fajnal-for

RTS 16.05.2025
Srpski košarkaš Marko Gudurić, jedan od ključnih igrača Fenerbahčea, govorio je za "Eurohoops" uoči završnog turnira Evrolige. Skroman i posvećen timu, još jednom je pokazao zašto ga saigrači i navijači smatraju za pravog lidera i primer na terenu… »
Da li se Gudurić vraća u Zvezdu? Posle ovih reči, jasno je kakve su mu namere

Da li se Gudurić vraća u Zvezdu? Posle ovih reči, jasno je kakve su mu namere

Mondo 16.05.2025
Ponovo se priča o ugovoru Marka Gudurića i eventualnom povratku u Crvenu zvezdu, a sada je jasno i kakve su njegove namere tokom leta. Kao i pred gotovo svako leto mediji povezuju Marka Gudurića i Crvenu zvezdu i navijači su se nadali da će uoči sezone… »
Marko Gudurić konačno progovorio o povratku u zvezdu! "Postoje priče...."

Marko Gudurić konačno progovorio o povratku u zvezdu! "Postoje priče...."

Kurir 16.05.2025
Marko Gudurić i Crvena zvezda, priča koja zanima sve Delije, ali neće se znati ništa pre završetka Fajnal-fora Evrolige. Fenomenalnog Srbina očekuje spektakl u Abu Dabiju sa svojim Fenerbahčeom, ovo mu je četvrti F4, a cilj mu je titula koja je uvek… »
"Ovo sam ja, ovo mi je dom!" Marko Gudurić o Fenerbahčeu, fajnal-foru, budućnosti

"Ovo sam ja, ovo mi je dom!" Marko Gudurić o Fenerbahčeu, fajnal-foru, budućnosti

Večernje novosti 16.05.2025
Košarkaš Fenerbahčea, Marko Gudurić, dao je opširan intervju pred fajnal-for Evrolige. Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN Gudurić je u razgovoru za Eurohoops pre puta za Abu Dabi govorio o Šarunasu Jasikevičijusu, Fenerbahčeu, rastu ekipe tokom sezone, sopstvenom… »
Gudurić o planovima za budućnost: "Uvek ima glasina i priča"

Gudurić o planovima za budućnost: "Uvek ima glasina i priča"

B92 16.05.2025
Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić je pričao za medije povodom Fajnal-fora Evrolige. Gudurić je u razgovoru za "Eurohoops", govorio o mnogim stvarima. Srpskog košarkaša smatraju za lidera Fenera, pa je upitan u vezi toga. "Ne volim tu reč, ovo je timska… »
Gudurić o budućnosti: Ima mnogo glasina, ali sad želim samo jedno

Gudurić o budućnosti: Ima mnogo glasina, ali sad želim samo jedno

Sport klub 16.05.2025
Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić ima jedan cilj - osvajanje titule prvaka Evrope sa turskim timom. O budućnosti ne želi da razmišlja i priča iako mu uskoro ističe ugovor i biće slobodan u izboru nove sredine. Srpski reprezentativac se u razgovoru za „… »

Vesti dana »