Povezane vesti
Vučević posetio porodicu sa osmoro dece u kosjeriću Lider SNS obišao i radove na asfaltiranju puteva: Na Vidovdan će biti…
Kurir 16.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević posetio je danas Kosjerić, gde je posetio porodicu Jovanović u selu Donja Pološnica, kao i radove na asfaltiranju puta Makovište-Drojići. "Bio sam u poseti porodici Jovanović, nosim pozitivne utiske. Osmoro dece, a toliko… »
Vučević posetio porodicu sa osmoro dece u Kosjeriću: Obišao i radove na asfaltiranju puta Makovište - Drojići
Telegraf 16.05.2025
Lider SNS, Miloš Vučević posetio je danas Kosjerić, gde je posetio porodicu Jovanović u selu Donja Pološnica, kao i radove na asfaltiranju puta Makovište-Drojići. - Bio sam u poseti porodici Jovanović, nosim pozitivne utiske. Osmoro dece, a toliko… »
(Foto) lider SNS Vučević posetio porodicu sa osmoro dece u kosjeriću Obišao i radove na asfaltiranju puteva, građanima…
Dnevnik 16.05.2025
Lider SNS Miloš Vučević posetio je danas Kosjerić, gde je posetio porodicu Jovanović u selu Donja Pološnica, kao i radove na asfaltiranju puta Makovište-Drojići. -Bio sam u poseti porodici Jovanović, nosim pozitivne utiske. Osmoro dece, a toliko… »
Vesti dana »

Srbija dobila 51,7 miliona evra od evropske komisije: Posle ratifikacije u Skupštini leže novac predviđen Planom rasta EU za Zapadni Balkan
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih

Sud usvojio žalbu opozicije i poništio rešenje Gradske izborne komisije u Zaječaru
Nova pre 4 minutajoš 57 povezanih

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 25 povezanih