Povezane vesti
Vučević posetio porodicu sa osmoro dece u kosjeriću Lider SNS obišao i radove na asfaltiranju puteva: Na Vidovdan će biti…
Kurir 16.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević posetio je danas Kosjerić, gde je posetio porodicu Jovanović u selu Donja Pološnica, kao i radove na asfaltiranju puta Makovište-Drojići. "Bio sam u poseti porodici Jovanović, nosim pozitivne utiske. Osmoro dece, a toliko… »
Vučević posetio porodicu sa osmoro dece u Kosjeriću: Obišao i radove na asfaltiranju puta Makovište - Drojići
Telegraf 16.05.2025
Lider SNS, Miloš Vučević posetio je danas Kosjerić, gde je posetio porodicu Jovanović u selu Donja Pološnica, kao i radove na asfaltiranju puta Makovište-Drojići. - Bio sam u poseti porodici Jovanović, nosim pozitivne utiske. Osmoro dece, a toliko… »
(Foto) lider SNS Vučević posetio porodicu sa osmoro dece u kosjeriću Obišao i radove na asfaltiranju puteva, građanima…
Dnevnik 16.05.2025
Lider SNS Miloš Vučević posetio je danas Kosjerić, gde je posetio porodicu Jovanović u selu Donja Pološnica, kao i radove na asfaltiranju puta Makovište-Drojići. -Bio sam u poseti porodici Jovanović, nosim pozitivne utiske. Osmoro dece, a toliko… »
Vesti dana »

SNS i SPS u Leskovcu drugi put u šetnji – ovog puta mlađi ljudi, ali i stariji glasači (galerija)
Jugmedia pre 8 minutajoš 18 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 38 povezanih

Oglasio se Rale Ratković nakon skandala sa Anom Nikolić "Došlo je do svađe, imam zabranu prilaska 48 sati"
Telegraf pre 18 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 28 povezanih