Povezane vesti

Rektor Đokić: Nisam bio obavešten o imenovanju za člana radne grupe Ministarstva prosvete

Rektor Đokić: Nisam bio obavešten o imenovanju za člana radne grupe Ministarstva prosvete

Radio 021 16.05.2025
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić izjavio je da nije bio obavešten o tome da će biti imenovan za člana radne grupe koja će napraviti Nacrt zakona o visokom obrazovanju. "Tačno je, dobio sam rešenje da sam imenovan za člana u Radnoj grupi… »
Sve spremno za upis: Fakulteti utvrdili kvote i termine prijemnih ispita

Sve spremno za upis: Fakulteti utvrdili kvote i termine prijemnih ispita

Dnevnik 16.05.2025
NOVI SAD – Na današnjem sastanku Pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje i nauku, prof. dr Branka Markoskog, sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, potvrđena je puna spremnost visokoškolskih ustanova za realizaciju upisne 2025/2026… »

Novi magazin 16.05.2025
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić izjavio je da nije bio obavešten o tome da će biti imenovan za člana radne grupe koja će napraviti Nacrt zakona o visokom obrazovanju. "Tačno je, dobio sam rešenje da sam imenovan za člana u Radnoj grupi… »
„Nisu me obavestili da ću biti imenovan“: Rektor Đokić o Radnoj grupi za promenu zakona o visokom obrazovanju

„Nisu me obavestili da ću biti imenovan“: Rektor Đokić o Radnoj grupi za promenu zakona o visokom obrazovanju

Nova 16.05.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je večeras da je dobio rešenje o imenovanju za za člana Radne grupe za izradu Nacrta zakona o visokom obrazovanju, ali da nije bio obavešten o tome. „Tačno je, dobio sam rešenje da sam imenovan za člana… »
Prijemni, školarine i nadoknade nastave i dalje pod znakom pitanja – neizvestan kraj i početak akademske godine

Prijemni, školarine i nadoknade nastave i dalje pod znakom pitanja – neizvestan kraj i početak akademske godine

RTS 16.05.2025
Hoće li akademska godina biti produžena i da li će i kada biti prijemnog za brucoše, pitanja su koja otvaraju dileme u javnosti. Univerzitet poziva sve aktere da učestvuju u obezbeđivanju uslova za završetak školske godine i upis nove generacije brucoša… »
Markoski: Potvrđena puna spremnost fakulteta u Novom Sadu za upis akademske 2025/2026. godine

Markoski: Potvrđena puna spremnost fakulteta u Novom Sadu za upis akademske 2025/2026. godine

RTV 16.05.2025
BEOGRAD - Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Branko Markoski održao je danas radni sastanak sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na kojem je potvrđena puna spremnost visokoškolskih ustanova za… »
Pokrajinski sekretar Markoski sa dekanima Univerziteta u Novom Sadu Puna spremnost za upis akademske 2025/2026. godine

Pokrajinski sekretar Markoski sa dekanima Univerziteta u Novom Sadu Puna spremnost za upis akademske 2025/2026. godine

Dnevnik 16.05.2025
Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Branko Markoski održao je danas radni sastanak sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na kojem je potvrđena puna spremnost visokoškolskih ustanova za… »
Sekretar Markoski sa dekanima Univerziteta u Novom Sadu: Puna spremnost za upis akademske 2025/2026. godine

Sekretar Markoski sa dekanima Univerziteta u Novom Sadu: Puna spremnost za upis akademske 2025/2026. godine

Ozon 16.05.2025
Novi Sad, 16. maj 2025. – Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Branko Markoski održao je danas radni sastanak sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na kojem je potvrđena puna spremnost… »
Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje imao sastanak sa svim dekanima u Novom Sadu: Ovo je zaključak

Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje imao sastanak sa svim dekanima u Novom Sadu: Ovo je zaključak

Telegraf 16.05.2025
Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Branko Markoski održao je danas radni sastanak sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na kojem je potvrđena puna spremnost visokoškolskih ustanova za realizaciju… »

Vesti dana »