Povezane vesti
Rektor Đokić: Nisam bio obavešten o imenovanju za člana radne grupe Ministarstva prosvete
Radio 021 16.05.2025
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić izjavio je da nije bio obavešten o tome da će biti imenovan za člana radne grupe koja će napraviti Nacrt zakona o visokom obrazovanju. "Tačno je, dobio sam rešenje da sam imenovan za člana u Radnoj grupi… »
Sve spremno za upis: Fakulteti utvrdili kvote i termine prijemnih ispita
Dnevnik 16.05.2025
NOVI SAD – Na današnjem sastanku Pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje i nauku, prof. dr Branka Markoskog, sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, potvrđena je puna spremnost visokoškolskih ustanova za realizaciju upisne 2025/2026… »
Rektor Đokić: Nisam bio obavešten o imenovanju za člana radne grupe Ministarstva prosvete
Novi magazin 16.05.2025
Rektor Beogradskog univerziteta Vladan Đokić izjavio je da nije bio obavešten o tome da će biti imenovan za člana radne grupe koja će napraviti Nacrt zakona o visokom obrazovanju. "Tačno je, dobio sam rešenje da sam imenovan za člana u Radnoj grupi… »
„Nisu me obavestili da ću biti imenovan“: Rektor Đokić o Radnoj grupi za promenu zakona o visokom obrazovanju
Nova 16.05.2025
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić izjavio je večeras da je dobio rešenje o imenovanju za za člana Radne grupe za izradu Nacrta zakona o visokom obrazovanju, ali da nije bio obavešten o tome. „Tačno je, dobio sam rešenje da sam imenovan za člana… »
Prijemni, školarine i nadoknade nastave i dalje pod znakom pitanja – neizvestan kraj i početak akademske godine
RTS 16.05.2025
Hoće li akademska godina biti produžena i da li će i kada biti prijemnog za brucoše, pitanja su koja otvaraju dileme u javnosti. Univerzitet poziva sve aktere da učestvuju u obezbeđivanju uslova za završetak školske godine i upis nove generacije brucoša… »
Markoski: Potvrđena puna spremnost fakulteta u Novom Sadu za upis akademske 2025/2026. godine
RTV 16.05.2025
BEOGRAD - Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Branko Markoski održao je danas radni sastanak sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na kojem je potvrđena puna spremnost visokoškolskih ustanova za… »
Pokrajinski sekretar Markoski sa dekanima Univerziteta u Novom Sadu Puna spremnost za upis akademske 2025/2026. godine
Dnevnik 16.05.2025
Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Branko Markoski održao je danas radni sastanak sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na kojem je potvrđena puna spremnost visokoškolskih ustanova za… »
Sekretar Markoski sa dekanima Univerziteta u Novom Sadu: Puna spremnost za upis akademske 2025/2026. godine
Ozon 16.05.2025
Novi Sad, 16. maj 2025. – Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Branko Markoski održao je danas radni sastanak sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na kojem je potvrđena puna spremnost… »
Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje imao sastanak sa svim dekanima u Novom Sadu: Ovo je zaključak
Telegraf 16.05.2025
Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Branko Markoski održao je danas radni sastanak sa dekanima svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, na kojem je potvrđena puna spremnost visokoškolskih ustanova za realizaciju… »
Vesti dana »
Nova nedelja, nova prilika da nekome pomognete: Prikupljanje krvi u Novom Sadu i širom Vojvodine
Radio 021 pre 42 minutajoš 27 povezanih
Danas je Ilindan: Jedan od najpoštovanijih svetaca u srpskom narodu
Glas juga pre 1 satjoš 16 povezanih
Đedović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, građani racionalno da koriste energiju
RTV pre 42 minutajoš 9 povezanih
Oglasio se Danijel Rodrigez nakon što ga je Medić nokautirao za 30 sekundi, bivši zatvorenik ostavio obećanje
Telegraf pre 22 minutajoš 15 povezanih
Hitno! Tramp je upravo doneo odluku koja menja sve! U trenutku potpune eskalcije stiglo novo naređenje američkoj vojsci
Blic pre 22 minutajoš 12 povezanih