Повезане вести
Ректор Ђокић: Нисам био обавештен о именовању за члана радне групе Министарства просвете
Радио 021 16.05.2025
Ректор Београдског универзитета Владан Ђокић изјавио је да није био обавештен о томе да ће бити именован за члана радне групе која ће направити Нацрт закона о високом образовању. "Тачно је, добио сам решење да сам именован за… »
Све спремно за упис: Факултети утврдили квоте и термине пријемних испита
Дневник 16.05.2025
НОВИ САД – На данашњем састанку Покрајинског секретара за високо образовање и науку, проф. др Бранка Маркоског, са деканима свих факултета Универзитета у Новом Саду, потврђена је пуна спремност високошколских установа за… »
Ректор Ђокић: Нисам био обавештен о именовању за члана радне групе Министарства просвете
Нови магазин 16.05.2025
Ректор Београдског универзитета Владан Ђокић изјавио је да није био обавештен о томе да ће бити именован за члана радне групе која ће направити Нацрт закона о високом образовању. "Тачно је, добио сам решење да сам именован за… »
„Нису ме обавестили да ћу бити именован“: Ректор Ђокић о Радној групи за промену закона о високом образовању
Нова 16.05.2025
Ректор Универзитета у Београду Владан Ђокић изјавио је вечерас да је добио решење о именовању за за члана Радне групе за израду Нацрта закона о високом образовању, али да није био обавештен о томе. „Тачно је, добио сам решење… »
Пријемни, школарине и надокнаде наставе и даље под знаком питања – неизвестан крај и почетак академске године
РТС 16.05.2025
Хоће ли академска година бити продужена и да ли ће и када бити пријемног за бруцоше, питања су која отварају дилеме у јавности. Универзитет позива све актере да учествују у обезбеђивању услова за завршетак школске године и упис… »
Маркоски: Потврђена пуна спремност факултета у Новом Саду за упис академске 2025/2026. године
РТВ 16.05.2025
БЕОГРАД - Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност Бранко Маркоски одржао је данас радни састанак са деканима свих факултета Универзитета у Новом Саду, на којем је потврђена пуна спремност… »
Покрајински секретар Маркоски са деканима Универзитета у Новом Саду Пуна спремност за упис академске 2025/2026. године
Дневник 16.05.2025
Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Бранко Маркоски одржао је данас радни састанак са деканима свих факултета Универзитета у Новом Саду, на којем је потврђена пуна спремност… »
Секретар Маркоски са деканима Универзитета у Новом Саду: Пуна спремност за упис академске 2025/2026. године
Озон 16.05.2025
Нови Сад, 16. мај 2025. – Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Бранко Маркоски одржао је данас радни састанак са деканима свих факултета Универзитета у Новом Саду, на којем је… »
Покрајински секретар за високо образовање имао састанак са свим деканима у Новом Саду: Ово је закључак
Телеграф 16.05.2025
Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност Бранко Маркоски одржао је данас радни састанак са деканима свих факултета Универзитета у Новом Саду, на којем је потврђена пуна спремност високошколских… »
Вести дана »
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 56 минутајош 12 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних
АМСС: Магла и смањена видљивост ујутро и увече, камиони на прелазу Батровци чекају шест сати
Н1 Инфо пре 1 сатјош 9 повезаних