Povezane vesti

Predsednik Vučić o strašnom nasilju U Nišu: Snaga čopora je primetna tek kada napadnu pojedince, kada je 10 na 1 ili 500 na 1…

Predsednik Vučić o strašnom nasilju U Nišu: Snaga čopora je primetna tek kada napadnu pojedince, kada je 10 na 1 ili 500 na 1…

Kurir 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se u velikom intervjuu na jezivo nasilje u Nišu. Pita ko to nekome daje za pravo da ometa demokratsko izjašnjavanje onih koji drugačije misle od njih. "U Nišu smo prisustvovali jezivom nasilju", kazao je on… »
"Pravimo najbolje porodilište u Srbiji": Vučić povodom Svenarodnog sabora u Nišu: Biće najmodernije, radi se projektna…

"Pravimo najbolje porodilište u Srbiji": Vučić povodom Svenarodnog sabora u Nišu: Biće najmodernije, radi se projektna…

Blic 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Niša, gde će sutra prisustvovati trodnevnom Svenarodnom saboru na Trgu kralja Milana. - Bilo je lepo u Tirani. Svi razgovori su bili dobri i važni za našu zemlju. Bio sam posebno srećan kada smo… »
Vučić u velikom TV intervjuu: „Mnogo toga važnog ćemo reći, biće to dan za pamćenje“; "neće se ponoviti nasilje od 21. marta"…

Vučić u velikom TV intervjuu: „Mnogo toga važnog ćemo reći, biće to dan za pamćenje“; "neće se ponoviti nasilje od 21. marta"…

Dnevnik 16.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na Informer TV, gde, između ostalog govori o svim aktuelnim temama, ali i o izazovima koji su pred Srbijom. Informer TV emituje zajednički intervju sa Pink TV, Prva TV i Niš TV. - Srećan sam… »
Očekujte važne vesti Vučić pozvao Nišlije na Svenarodni sabor: Život će vam biti značajno bolji! Gradiće se i najbolje…

Očekujte važne vesti Vučić pozvao Nišlije na Svenarodni sabor: Život će vam biti značajno bolji! Gradiće se i najbolje…

Kurir 16.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na Informer TV, gde, između ostalog govori o svim aktuelnim temama, ali i o izazovima koji su pred Srbijom. Predsednik će razgovarati i o razgovoru sa ruskim i ukrajinskim predsednicima… »
Vučić otkrio šta mu je Tusk rekao u Tirani zbog posete Moskvi! "Neću mu to zaboraviti"

Vučić otkrio šta mu je Tusk rekao u Tirani zbog posete Moskvi! "Neću mu to zaboraviti"

Telegraf 16.05.2025
On je prokomentarisao i nasilje u Nišu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Nišu, a večeras će govoriti o aktuelnim dešavanjima i najzanimljivijim temama iz sveta politike, između ostalog i o razgovoru sa ruskim i ukrajinskim predsednicima… »
Vučić o pregovorima u Istanbulu: Ne verujem da će se rat skoro završiti, Rusi bi da iskoriste što im ide bolje na frontu

Vučić o pregovorima u Istanbulu: Ne verujem da će se rat skoro završiti, Rusi bi da iskoriste što im ide bolje na frontu

Euronews 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne očekuje da se rat u Ukrajini okonča uskoro, ali da je dobro što su razgovori o okončanju počeli i da veruje da će doći i do rezultata, a pozdravio je i odluku o razmeni po hiljadu zarobljenika… »
Vučić preti iz Niša: Blokaderi će odgovarati

Vučić preti iz Niša: Blokaderi će odgovarati

N1 Info 16.05.2025
"Blokaderi pokušavaju da ožive nešto što umire, a odgovaraće za sve teške zločine koje su počinili i u Nišu i u Beogradu", izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tvrdeći kako je "sve većem broju ljudi u Srbiji apsolutno jasno šta se… »
Vučić: Blokaderi će odgovarati "za sve teške zločine"

Vučić: Blokaderi će odgovarati "za sve teške zločine"

Radio 021 16.05.2025
"Blokaderi pokušavaju da ožive nešto što umire, a odgovaraće za sve teške zločine koje su počinili i u Nišu i u Beogradu", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je, naime, ustvrdio kako je "sve većem broju ljudi u Srbiji apsolutno jasno šta… »
Vučić: Nišlije sutra na svenarodnom saboru mogu očekivati velike i važne vesti

Vučić: Nišlije sutra na svenarodnom saboru mogu očekivati velike i važne vesti

Euronews 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Nišu da je srećan što je došao na svenarodni sabor u tom gradu i poručio da se neće ponoviti nasilje koje se dogodilo u Nišu 21. marta. On je pozvao Nišlije da dođu sutra na skup i da očekuju velike… »
Vučić iz Niša: „Sutra velike i važne vesti za Nišlije – tiču se njihovog džepa i životnog standarda“

Vučić iz Niša: „Sutra velike i važne vesti za Nišlije – tiču se njihovog džepa i životnog standarda“

Glas juga 16.05.2025
– Kratkoročnih stvari za sam Niš i za Nišlije koje ćemo odmah da napravimo. Razgovarao sam sa gradonačelnikom, sa Daletom Pavlovićem i tražili smo moduse, načine kako da to izvedemo, da sve bude ne samo usklađeno sa zakonom, već i da ne otvorimo… »
Vučić iz Niša preti blokaderima: „Odgovaraće za sve teške zločine“

Vučić iz Niša preti blokaderima: „Odgovaraće za sve teške zločine“

Nova 16.05.2025
Blokaderi pokušavaju da ožive nešto što umire, a odgovaraće za sve teške zločine koje su počinili i u Nišu i u Beogradu, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tvrdeći kako je "sve većem broju ljudi u Srbiji apsolutno jasno šta se… »
Vučić o pregovorima u Istanbulu: Dobro je što su počeli da razgovaraju

Vučić o pregovorima u Istanbulu: Dobro je što su počeli da razgovaraju

Sputnik 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je povodom pregovora ruske i ukrajinske delegacije u Istanbulu da je dobro to što je dogovorena razmena zatvorenika. Rusi osećaju da im ide bolje na frontu nego Ukrajincima, ocenio je on. Govoreći o boravku u… »
Vitaker: SAD će započeti razgovore o smanjenju trupa u Evropi tokom ove godine

Vitaker: SAD će započeti razgovore o smanjenju trupa u Evropi tokom ove godine

Euronews 16.05.2025
Sjedinjene Američke Države počeće razgovore sa evropskim saveznicima o smanjenju američkih trupa u Evropi kasnije ove godine, izjavio je danas američki ambasador u NATO Metju Vitaker. Vitaker je naveo da će ti razgovori početi nakon samita u Hagu koji je… »
Pažljivo sam Slušao Zelenskog, krenuli su da razgovaraju Vučić o utiscima nakon Samita u Tirani: Rusi osećaju da im ide bolje…

Pažljivo sam Slušao Zelenskog, krenuli su da razgovaraju Vučić o utiscima nakon Samita u Tirani: Rusi osećaju da im ide bolje…

Kurir 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obraćajući se večeras iz Niša, osvrnuo se i na Samit u Tirani. "Kaja Kalas je rekla zašto si bio u Moskvi, a ne na drugom mestu, ali smo ostali sami 15-ak minuta da razgovaramo i za 5-6 dana dolazi u Beograd. Imaćemo… »
Amerika povlači vojsku

Amerika povlači vojsku

B92 16.05.2025
Sjedinjene Američke Države počeće razgovore sa evropskim saveznicima o smanjenju američkih trupa u Evropi kasnije ove godine, izjavio je danas američki ambasador u NATO Metju Vitaker. Vitaker je naveo da će ti razgovori početi nakon samita u Hagu koji je… »
"Sačekalo me je 13 od 15 najvažnijih ljudi u Rusiji - toliko o tome kako je Srbija nebitna"

"Sačekalo me je 13 od 15 najvažnijih ljudi u Rusiji - toliko o tome kako je Srbija nebitna"

B92 16.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je o svojoj poseti Tirani i Rusiji. On se osvrnuo se na razgovore sa ruskim i ukrajinskim predsednicima Vladimirom Putinom i Volodimirom Zelenskim. "Kaja Kalas je rekla zašto si bio u Moskvi, a ne na… »
Vučić o brutalnim napadima u Nišu: Snaga čopora je primetna tek kada napadaju pojedince; To se neće ponoviti

Vučić o brutalnim napadima u Nišu: Snaga čopora je primetna tek kada napadaju pojedince; To se neće ponoviti

B92 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Nišu da se neće ponoviti nasilje koje se dogodilo u Nišu 21. marta. "Sutra su moje obaveze veće, u smislu odgovornosti. Neki su rekli da ne smem da dođem u Niš, i tako dalje. Postavlja se ključno… »
Vučić iz Niša: Suštinski, hteli su skidanje moje glave, i nisu to krili

Vučić iz Niša: Suštinski, hteli su skidanje moje glave, i nisu to krili

B92 16.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Niša. "Ja sam srećan što sam u Nišu, bio sam posebno srećan kad smo sleteli u Niš", rekao je Vučić. "Pozivam Nišlije da dođu sutra. Očekujte velike i važne vesti za Nišlije zbog čega će… »
Vučić: Rekli su da ne smem da dođem u Niš, neće se ponoviti nasilje od 21. marta

Vučić: Rekli su da ne smem da dođem u Niš, neće se ponoviti nasilje od 21. marta

RTV 16.05.2025
NIŠ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Nišu da je srećan što je došao na svenarodni sabor u tom gradu i poručio da se neće ponoviti nasilje koje se dogodilo u Nišu 21. marta. On je pozvao Nišlije da dođu sutra na skup i da očekuju… »
Od početka su hteli vlast po svaku cenu! Vučić o foteljašima: Suštinski su hteli da dođu na vlast skidanjem moje glave!

Od početka su hteli vlast po svaku cenu! Vučić o foteljašima: Suštinski su hteli da dođu na vlast skidanjem moje glave!

Kurir 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga je iznenadila ponekad histerična kampanja koju neko vodi protiv vlasti. - Znao sam šta se zbiva, sačekao sam da prođe vreme da bih rekao da je to obojena revolucija, sada je svima jasno. Ima onih koji… »
Predsednik Vučić pozvao sve Nišlije na Svenarodni sabor: Očekujte velike i važne vesti zbog čega će vam život biti značajno…

Predsednik Vučić pozvao sve Nišlije na Svenarodni sabor: Očekujte velike i važne vesti zbog čega će vam život biti značajno…

Kurir 16.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obaraćajući se iz Niša, gde je danas stigao direktno iz Tirane, poručio da će na sutrašnjem Svenarodnom saboru saopštiti lepe vesti. "Srećan sam što sam u Nišu, iako je bilo lepo u Tirani, svi razgovori su bili dobri i… »
AMSS upozorio vozače da budu oprezni zbog povremene kiše

AMSS upozorio vozače da budu oprezni zbog povremene kiše

Moj Novi Sad 16.05.2025
Auto-moto savez Srbije (AMSS) je upozorio vozače da budu oprezni jer su, zbog povremenih padavina, uslovi za vožnju zahtevniji dok su, u planinskim predelima, mogući odroni i nanosi zemlje na saobraćajnicama. AMSS je naveo i da automobili, na graničnim… »
Vučić večeras tačno u 21 čas! Predsednik o svim aktuelnim temama

Vučić večeras tačno u 21 čas! Predsednik o svim aktuelnim temama

Kurir 16.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras će tačno u 21 čas da govori, između ostalog, i o razgovoru sa ruskim i ukrajinskim predsednicima Vladimirom Putinom i Volodimirom Zelenskim. Predsednik će govoriti o svim aktuelnim temama. Informer TV… »
AMSS upozorio vozače

AMSS upozorio vozače

B92 16.05.2025
Auto moto savez Srbije (AMSS) je upozorio vozače da budu oprezni jer su, zbog povremenih padavina, uslovi za vožnju zahtevniji dok su, u planinskim predelima, mogući odroni i nanosi zemlje na saobraćajnicama. AMSS je naveo i da automobili, na graničnim… »
Predsednik Vučić se obraća večeras u 21 sat

Predsednik Vučić se obraća večeras u 21 sat

Telegraf 16.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras će tačno u 21 čas da govori, između ostalog, i o razgovoru sa ruskim i ukrajinskim predsednicima Vladimirom Putinom i Volodimirom Zelenskim. Predsednik će govoriti o svim aktuelnim temama. Informer TV… »

Vesti dana »