Повезане вести
Председник Вучић о страшном насиљу У Нишу: Снага чопора је приметна тек када нападну појединце, када је 10 на 1 или 500 на 1…
Курир 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучић осврнуо се у великом интервјуу на језиво насиље у Нишу. Пита ко то некоме даје за право да омета демократско изјашњавање оних који другачије мисле од њих. "У Нишу смо присуствовали језивом… »
"Правимо најбоље породилиште у Србији": Вучић поводом Свенародног сабора у Нишу: Биће најмодерније, ради се пројектна…
Блиц 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности из Ниша, где ће сутра присуствовати тродневном Свенародном сабору на Тргу краља Милана. - Било је лепо у Тирани. Сви разговори су били добри и важни за нашу земљу. Био сам… »
Вучић у великом ТВ интервјуу: „Много тога важног ћемо рећи, биће то дан за памћење“; "неће се поновити насиље од 21. марта"…
Дневник 16.05.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић гостује вечерас на Информер ТВ, где, између осталог говори о свим актуелним темама, али и о изазовима који су пред Србијом. Информер ТВ емитује заједнички интервју са Пинк ТВ, Прва ТВ… »
Очекујте важне вести Вучић позвао Нишлије на Свенародни сабор: Живот ће вам бити значајно бољи! Градиће се и најбоље…
Курир 16.05.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић гостује вечерас на Информер ТВ, где, између осталог говори о свим актуелним темама, али и о изазовима који су пред Србијом. Председник ће разговарати и о разговору са руским и… »
Вучић открио шта му је Туск рекао у Тирани због посете Москви! "Нећу му то заборавити"
Телеграф 16.05.2025
Он је прокоментарисао и насиље у Нишу. Председник Србије Александар Вучић налази се у Нишу, а вечерас ће говорити о актуелним дешавањима и најзанимљивијим темама из света политике, између осталог и о разговору са руским и… »
Вучић о преговорима у Истанбулу: Не верујем да ће се рат скоро завршити, Руси би да искористе што им иде боље на фронту
Еуроневс 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да не очекује да се рат у Украјини оконча ускоро, али да је добро што су разговори о окончању почели и да верује да ће доћи и до резултата, а поздравио је и одлуку о размени… »
Вучић прети из Ниша: Блокадери ће одговарати
Н1 Инфо 16.05.2025
"Блокадери покушавају да оживе нешто што умире, а одговараће за све тешке злочине које су починили и у Нишу и у Београду", изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић, тврдећи како је "све већем броју људи у Србији… »
Вучић: Блокадери ће одговарати "за све тешке злочине"
Радио 021 16.05.2025
"Блокадери покушавају да оживе нешто што умире, а одговараће за све тешке злочине које су починили и у Нишу и у Београду", изјавио је председник Србије Александар Вучић. Он је, наиме, устврдио како је "све већем броју људи у… »
Вучић: Нишлије сутра на свенародном сабору могу очекивати велике и важне вести
Еуроневс 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Нишу да је срећан што је дошао на свенародни сабор у том граду и поручио да се неће поновити насиље које се догодило у Нишу 21. марта. Он је позвао Нишлије да дођу сутра на… »
Вучић из Ниша: „Сутра велике и важне вести за Нишлије – тичу се њиховог џепа и животног стандарда“
Глас југа 16.05.2025
– Краткорочних ствари за сам Ниш и за Нишлије које ћемо одмах да направимо. Разговарао сам са градоначелником, са Далетом Павловићем и тражили смо модусе, начине како да то изведемо, да све буде не само усклађено са законом, већ… »
Вучић из Ниша прети блокадерима: „Одговараће за све тешке злочине“
Нова 16.05.2025
Блокадери покушавају да оживе нешто што умире, а одговараће за све тешке злочине које су починили и у Нишу и у Београду, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић, тврдећи како је "све већем броју људи у Србији… »
Вучиц́ о преговорима у Истанбулу: Добро је што су почели да разговарају
Спутник 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ рекао је поводом преговора руске и украјинске делегације у Истанбулу да је добро то што је договорена размена затвореника. Руси осец́ају да им иде боље на фронту него Украјинцима, оценио је… »
Витакер: САД ц́е започети разговоре о смањењу трупа у Европи током ове године
Еуроневс 16.05.2025
Сједињене Америчке Државе почеће разговоре са европским савезницима о смањењу америчких трупа у Европи касније ове године, изјавио је данас амерички амбасадор у НАТО Метју Витакер. Витакер је навео да ће ти разговори почети… »
Пажљиво сам Слушао Зеленског, кренули су да разговарају Вучић о утисцима након Самита у Тирани: Руси осећају да им иде боље…
Курир 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучић, обраћајући се вечерас из Ниша, осврнуо се и на Самит у Тирани. "Каја Калас је рекла зашто си био у Москви, а не на другом месту, али смо остали сами 15-ак минута да разговарамо и за 5-6 дана… »
Америка повлачи војску
Б92 16.05.2025
Сједињене Америчке Државе почеће разговоре са европским савезницима о смањењу америчких трупа у Европи касније ове године, изјавио је данас амерички амбасадор у НАТО Метју Витакер. Витакер је навео да ће ти разговори почети… »
"Сачекало ме је 13 од 15 најважнијих људи у Русији - толико о томе како је Србија небитна"
Б92 16.05.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић говорио је о својој посети Тирани и Русији. Он се осврнуо се на разговоре са руским и украјинским председницима Владимиром Путином и Володимиром Зеленским. "Каја Калас је рекла зашто… »
Вучић о бруталним нападима у Нишу: Снага чопора је приметна тек када нападају појединце; То се неће поновити
Б92 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Нишу да се неће поновити насиље које се догодило у Нишу 21. марта. "Сутра су моје обавезе веће, у смислу одговорности. Неки су рекли да не смем да дођем у Ниш, и тако… »
Вучић из Ниша: Суштински, хтели су скидање моје главе, и нису то крили
Б92 16.05.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се грађанима из Ниша. "Ја сам срећан што сам у Нишу, био сам посебно срећан кад смо слетели у Ниш", рекао је Вучић. "Позивам Нишлије да дођу сутра. Очекујте велике и важне… »
Вучић: Рекли су да не смем да дођем у Ниш, неће се поновити насиље од 21. марта
РТВ 16.05.2025
НИШ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Нишу да је срећан што је дошао на свенародни сабор у том граду и поручио да се неће поновити насиље које се догодило у Нишу 21. марта. Он је позвао Нишлије да дођу… »
Од почетка су хтели власт по сваку цену! Вучић о фотељашима: Суштински су хтели да дођу на власт скидањем моје главе!
Курир 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га је изненадила понекад хистерична кампања коју неко води против власти. - Знао сам шта се збива, сачекао сам да прође време да бих рекао да је то обојена револуција, сада је свима… »
Председник Вучић позвао све Нишлије на Свенародни сабор: Очекујте велике и важне вести због чега ће вам живот бити значајно…
Курир 16.05.2025
Председник Србије Александар Вучић, обараћајући се из Ниша, где је данас стигао директно из Тиране, поручио да ће на сутрашњем Свенародном сабору саопштити лепе вести. "Срећан сам што сам у Нишу, иако је било лепо у Тирани, сви… »
АМСС упозорио возаче да буду опрезни због повремене кише
Мој Нови Сад 16.05.2025
Ауто-мото савез Србије (АМСС) је упозорио возаче да буду опрезни јер су, због повремених падавина, услови за вожњу захтевнији док су, у планинским пределима, могући одрони и наноси земље на саобраћајницама. АМСС је навео и да… »
Вучић вечерас тачно у 21 час! Председник о свим актуелним темама
Курир 16.05.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић вечерас ће тачно у 21 час да говори, између осталог, и о разговору са руским и украјинским председницима Владимиром Путином и Володимиром Зеленским. Председник ће говорити о свим… »
АМСС упозорио возаче
Б92 16.05.2025
Ауто мото савез Србије (АМСС) је упозорио возаче да буду опрезни јер су, због повремених падавина, услови за вожњу захтевнији док су, у планинским пределима, могући одрони и наноси земље на саобраћајницама. АМСС је навео и да… »
Председник Вучић се обраћа вечерас у 21 сат
Телеграф 16.05.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић вечерас ће тачно у 21 час да говори, између осталог, и о разговору са руским и украјинским председницима Владимиром Путином и Володимиром Зеленским. Председник ће говорити о свим… »
Вести дана »
У судару два аутомобила на аутопуту Шабац-Рума погинуле четири особе, једна тешко повређена
Радио сто плус пре 24 сатајош 74 повезане
Гутереш: Блокаде Ормуског мореуза воде ка светској прехрамбеној кризи
Политика пре 51 минутајош 78 повезаних
Павловић (НПС): Београд ће вожња електричним аутобусом коштати скупље него вожња таксијем
Бета пре 8 сатијош 27 повезаних