Povezane vesti
Brnabić: "Da nema Picule, ne bih znala da je rušenje ustavnog poretka zemlje jedna od najviših evropskih vrednosti"
Blic pre 30 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži "X" povodom izjave Tonina Picule u kojoj je spomenuo situaciju profesorke Marije Vasić koja štrajkuje glađu i žeđu. On je pozvao na hitno oslobađanje nje i drugih, kako kaže… »
„Vučiću, ti si odgovoran za zdravlje Marije Vasić“: Evroposlanici traže da Srbija oslobodi političke zatvorenike
Nova pre 29 dana
Četvoro poslanika Evropskog parlamenta zatražilo je slobodu za političke zatvorenike u Srbiji i upozorilo da dalji ostanak u pritvoru novosadske profesorke Marije Vasić ozbiljno ugrožava njeno zdravlje. "Aleksandre Vučiću, odgovoran si za zdravlje Marije… »
Hvala vam na poruci, čuli smo je i razumeli Ana Brnabić: Picula u stvari nama poručuje "Puštajte ih odmah da izvrše ono što su…
Kurir pre 29 dana
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić komentarisala je izjavu Tonina Picule o Mariji Vasić koja je pozivala na nasilno rušenje ustavnog poretka Srbije. "Što bi naš narod rekao, da sam juče umrla (i da nema Picule da mi objasni), ne bih znala da su… »
Picula poručuje Srbiji: Puštajte ih da izvrše ono što su isplanirali; Brnabić: Hvala na poruci, razumeli smo
B92 pre 29 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se na svom Iks profilu, prenose mediji. "Što bi naš narod rekao, da sam juče umrla (i da nema Tonina Picule da mi objasni), ne bih znala da su planiranje nasilnog upada i zauzimanje javnog medijskog… »
Vesti dana »

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale "Farme 8" i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 3 satajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Tramp na vojnoj paradi u Vašingtonu! Proslava 250 godina postojanja američke vojske - prisustvuje oko 200.000 ljudi, uz stroge mere bezbednosti (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 6 satijoš 1 povezana