Повезане вести
Брнабић: "Да нема Пицуле, не бих знала да је рушење уставног поретка земље једна од највиших европских вредности"
Блиц 16.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић огласила се на друштвеној мрежи "КС" поводом изјаве Тонина Пицуле у којој је споменуо ситуацију професорке Марије Васић која штрајкује глађу и жеђу. Он је позвао на хитно ослобађање ње и… »
„Вучићу, ти си одговоран за здравље Марије Васић“: Европосланици траже да Србија ослободи политичке затворенике
Нова 16.05.2025
Четворо посланика Европског парламента затражило је слободу за политичке затворенике у Србији и упозорило да даљи останак у притвору новосадске професорке Марије Васић озбиљно угрожава њено здравље. "Александре Вучићу… »
Хвала вам на поруци, чули смо је и разумели Ана Брнабић: Пицула у ствари нама поручује "Пуштајте их одмах да изврше оно што су…
Курир 16.05.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић коментарисала је изјаву Тонина Пицуле о Марији Васић која је позивала на насилно рушење уставног поретка Србије. "Што би наш народ рекао, да сам јуче умрла (и да нема Пицуле да ми… »
Пицула поручује Србији: Пуштајте их да изврше оно што су испланирали; Брнабић: Хвала на поруци, разумели смо
Б92 16.05.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић огласила се на свом Икс профилу, преносе медији. "Што би наш народ рекао, да сам јуче умрла (и да нема Тонина Пицуле да ми објасни), не бих знала да су планирање насилног упада и… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против горана весића и још 12 особа: Огласило се ВЈТ у Новом Саду о истрази у случају пада надстрешнице
Блиц пре 4 сатијош 55 повезаних

Студенти се огласили о начину како је њихов колега доведен на сахрану оца: „Данас су ове лисице на ногама невиних, сутра ће бити …“
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних

Тужна судбина оца и сина: Ђорђе и Дејан Миловановић преминули на исти начин
Вечерње новости пре 24 минутајош 72 повезане

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 1 сатјош 24 повезане