Povezane vesti

Suzani sam pomogla da joj muž ne oduzme dete, a ovako mi je to vraćeno: Ljilja Jevremović otkrila detalje iz prošlosti

Suzani sam pomogla da joj muž ne oduzme dete, a ovako mi je to vraćeno: Ljilja Jevremović otkrila detalje iz prošlosti

Svet & Skandal 16.05.2025
Pevačica Suzana Jovanović na početku svoje karijere imala je veoma težak period u životu, dosta bre braka sa Sašom Popovićem. Ona se bivšim mužem na sudu borila za starateljstvom nad detetoma, otkriva tekstopisac Ljiljana Jevremović. Retko ko zna da je… »
''Nije mi rekla ni hvala'' Kebina ljubavnica udarila na Suzanu Jovanović: ''Pomogla sam joj oko starateljstva''

''Nije mi rekla ni hvala'' Kebina ljubavnica udarila na Suzanu Jovanović: ''Pomogla sam joj oko starateljstva''

Alo 16.05.2025
Bez dlake na jeziku! Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović otkrila je kako je pomogla da Suzana Jovanović dobije starateljstvo nad prvim sinom. Ljiljana Jevremović, šokirala je detaljima o udovici Saše Popovića. - Nisam imala nameru… »
"Uzeo mi je dete, htela sam da umrem" Indira Radić o borbi sa bivšim mužem: "Da sam bila slabić i kukavica..."

"Uzeo mi je dete, htela sam da umrem" Indira Radić o borbi sa bivšim mužem: "Da sam bila slabić i kukavica..."

Telegraf 16.05.2025
Pevačica Indira Radić retko govori o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom otvorila dušu i ispričala kroz kakav je emotivni pakao prošla tokom razvoda sa bivšim suprugom, naročito zbog borbe za starateljstvo nad sinom. - Moj život, pogotovo u tom… »

Vesti dana »