Povezane vesti

Policajcu koji je razotkrio saobraćajnu mafiju zapaljen automobil u dvorištu kuće

Policajcu koji je razotkrio saobraćajnu mafiju zapaljen automobil u dvorištu kuće

Radio 021 16.05.2025
Prvom srpskom policijskom prikrivenom isledniku Milovanu Milutinoviću u četvrtak uveče zapaljen je automobil u porodičnoj kući, a sigurnosne kamere snimile su maskiranog počinioca. Milutinović, o kojem je 24. aprila u tekstu "Oteli su mi dete, zapalili… »
Mediji: Policajcu usred noći zapaljen automobil u dvorištu kuće

Mediji: Policajcu usred noći zapaljen automobil u dvorištu kuće

Novi magazin 16.05.2025
Prvom srpskom policijskom prikrivenom isledniku Milovanu Milutinoviću sinoć je zapaljen automobil u porodičnoj kući, a sigurnosne kamere snimile su maskiranog počinioca. Milutinović, o kojem je Radar pisao 24. aprila u tekstu „Oteli su mi dete, zapalili… »
Radar: Policajcu usred noći zapaljen automobil u dvorištu kuće

Radar: Policajcu usred noći zapaljen automobil u dvorištu kuće

N1 Info 16.05.2025
Prvom srpskom policijskom prikrivenom isledniku Milovanu Milutinoviću sinoć je zapaljen automobil u porodičnoj kući, a sigurnosne kamere snimile su maskiranog počinioca. Milutinović, o kojem je Radar pisao 24. aprila u tekstu „Oteli su mi dete, zapalili… »
(Video) Policajcu usred noći zapaljen automobil u dvorištu kuće

(Video) Policajcu usred noći zapaljen automobil u dvorištu kuće

Radar 16.05.2025
„Eksplozija nas je sve probudilo i uplašila. Odmah sam pozvao policiju. Policajci i vatrogasci su došli, ali mi smo ugasili požar. Da nismo ugasili, vatra bi zahvatila i kuću. Automobil je izgoreo i potpuno je uništen“, kaže Milutinović za Radar. Prvom… »

Vesti dana »