Повезане вести
Шпановић: Диван је осећај поново бити на стази
Спортски журнал 16.05.2025
Ивана је наступила на митингу Дијамантске лиге у Дохи, али не у својој стандардној дисциплини скок удаљ, већ у троскоку. Српска атлетичарка Ивана Шпановић изјавила је данас да да је диван осећај бити поново на стази и додала да… »
Ивана Шпановић се вратила после дуго времена: "Ово је диван осећај, ништа ме не боли"
Мондо 16.05.2025
Трофејна српска атлетичарка Ивана Шпановић наступила у Дохи и то у троскоку. Најбоља српска атлетичарка свих времена Ивана Шпановић вратила се на стазу после дуго времена и данас је наступила у Дохи у оквиру Дијаматске лиге… »
Вебер личним рекордом у последњој серији "украо" победу Чопри, Тебого заличио на Болта
РТС 16.05.2025
Трећи митинг Дијамантске лиге, који се одржао у Дохи, обележили су неизвесне завршнице. Јулијан Вебер у шестој серији бацања копља покварио је славље Нерају Чопри. Летсиле Тебого на тренутак је заличио на Јусеина Болта, али је… »
Ивана Шпановић о повратку такмичењима: Диван је осећај поново бити на стази, за ову сезону смо припремили нешто ново
Дневник 16.05.2025
Најбоља атлетичарка Србије Ивана Шпановић, након дуже паузе због повреде, вратила се на стазу упечатљивим отварањем сезоне на престижном митингу Дијамантске лиге у Дохи. Овог пута, међутим, није наступила у својој дисциплини –… »
Прве речи Иване Шпановић после дебија могу да радују Србију
Нова 16.05.2025
Српска атлетичарка Ивана Шпановић рекла је да је диван осећај бити поново на стази и додала да је најважније да је ништа не боли. Шпановић је наступила на митингу Дијамантске лиге у Дохи, али не у својој стандардној дисциплини… »
Ивана Шпановић: Троскок? Још учим, али сам задовољна
Спорт клуб 16.05.2025
Ивана Шпановић је изјавила да да је диван осећај бити поново на стази и додала да је најважније да је ништа не боли. „Диван је осећај поново бити на стази. Атмосфера је била фантастична, а посебно ми је значила подршка коју сам… »
Шпановић: "Диван је осећај"
Б92 16.05.2025
Српска атлетичарка Ивана Шпановић изјавила је данас да да је диван осећај бити поново на стази и додала да је најважније да је ништа не боли. "Диван је осећај поново бити на стази. Атмосфера је била фантастична, а посебно ми је… »
Шпановић: Диван је осећај поново бити на стази
Радио сто плус 16.05.2025
“Диван је осећај поново бити на стази. Атмосфера је била фантастична, а посебно ми је значила подршка коју сам добила и од својих супарница. Припремили смо нешто ново за ову сезону и сви смо веома узбуђени. Најважније је да ме… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана