Povezane vesti
Španović: Divan je osećaj ponovo biti na stazi
Sportski žurnal 16.05.2025
Ivana je nastupila na mitingu Dijamantske lige u Dohi, ali ne u svojoj standardnoj disciplini skok udalj, već u troskoku. Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da da je divan osećaj biti ponovo na stazi i dodala da je najvažnije da je ništa… »
Ivana Španović se vratila posle dugo vremena: "Ovo je divan osećaj, ništa me ne boli"
Mondo 16.05.2025
Trofejna srpska atletičarka Ivana Španović nastupila u Dohi i to u troskoku. Najbolja srpska atletičarka svih vremena Ivana Španović vratila se na stazu posle dugo vremena i danas je nastupila u Dohi u okviru Dijamatske lige. Interesantno je da… »
Veber ličnim rekordom u poslednjoj seriji "ukrao" pobedu Čopri, Tebogo zaličio na Bolta
RTS 16.05.2025
Treći miting Dijamantske lige, koji se održao u Dohi, obeležili su neizvesne završnice. Julijan Veber u šestoj seriji bacanja koplja pokvario je slavlje Neraju Čopri. Letsile Tebogo na trenutak je zaličio na Juseina Bolta, ali je za malo prokockao pobedu… »
Prve reči Ivane Španović posle debija mogu da raduju Srbiju
Nova 16.05.2025
Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da je divan osećaj biti ponovo na stazi i dodala da je najvažnije da je ništa ne boli. Španović je nastupila na mitingu Dijamantske lige u Dohi, ali ne u svojoj standardnoj disciplini skok udalj, već u troskoku… »
Ivana Španović: Troskok? Još učim, ali sam zadovoljna
Sport klub 16.05.2025
Ivana Španović je izjavila da da je divan osećaj biti ponovo na stazi i dodala da je najvažnije da je ništa ne boli. „Divan je osećaj ponovo biti na stazi. Atmosfera je bila fantastična, a posebno mi je značila podrška koju sam dobila i od svojih… »
Španović: Divan je osećaj ponovo biti na stazi
Radio sto plus 16.05.2025
“Divan je osećaj ponovo biti na stazi. Atmosfera je bila fantastična, a posebno mi je značila podrška koju sam dobila i od svojih suparnica. Pripremili smo nešto novo za ovu sezonu i svi smo veoma uzbuđeni. Najvažnije je da me ništa ne boli, da nema… »
Vesti dana »
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 2 satajoš 5 povezanih
Dramatično upozorenje Bila Gejtsa: Hitno zakonski regulisati veštačku inteligenciju, u suprotnom moguće posledice sa više od milijardu žrtava!
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Nikola Lončar oduševljen posle trijumfa Partizana nad Armanijem : „Biće dosta teško da izgube neku utakmicu kod kuće sa ovakvom igrom“
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 3 satajoš 2 povezane