Povezane vesti
"Račun za struju mesecima mi je kao da je teška zima!": Grejalice samo rade i radiće još! Detaljna prognoza za vikend, a ovo…
Blic 16.05.2025
"Račun za struju mi je mesecima kao da je teška zima, silne pare dadoh da mi u stanu bude toplo. Evo sredina maja, ja se još grejem!", požalila se Beograđanka, a i mnogi su se pronašli u tome što priča. Jer maj je uveliko, grejna sezona je završena, a mi… »
"Račun za struju mesecima mi je kao da je teška zima!": Grejalice samo rade i radiće još! Detaljna prognoza za vikend, a ovo…
Blic 16.05.2025
"Račun za struju mi je mesecima kao da je teška zima, silne pare dadoh da mi u stanu bude toplo. Evo sredina maja, ja se još grejem!", požalila se Beograđanka, a i mnogi su se pronašli u tome što priča. Jer maj je uveliko, grejna sezona je završena, a mi… »
Vesti dana »
Građani popunjavali studentske listiće gde su stigli, penzioneri oduševili: Poznato kada će biti saopšteno koliko je prikupljeno potpisa za izbore
Nova pre 48 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih
Vučić: Čestitam Srbima na KiM na hrabrosti i jedinstvu, znaju da smo uvek sa njima
Telegraf pre 53 minutajoš 52 povezane