Povezane vesti
"Račun za struju mesecima mi je kao da je teška zima!": Grejalice samo rade i radiće još! Detaljna prognoza za vikend, a ovo…
Blic 16.05.2025
"Račun za struju mi je mesecima kao da je teška zima, silne pare dadoh da mi u stanu bude toplo. Evo sredina maja, ja se još grejem!", požalila se Beograđanka, a i mnogi su se pronašli u tome što priča. Jer maj je uveliko, grejna sezona je završena, a mi… »
"Račun za struju mesecima mi je kao da je teška zima!": Grejalice samo rade i radiće još! Detaljna prognoza za vikend, a ovo…
Blic 16.05.2025
"Račun za struju mi je mesecima kao da je teška zima, silne pare dadoh da mi u stanu bude toplo. Evo sredina maja, ja se još grejem!", požalila se Beograđanka, a i mnogi su se pronašli u tome što priča. Jer maj je uveliko, grejna sezona je završena, a mi… »
Vesti dana »
RHMZ: Temperatura iznad proseka do kraja prve dekade septembra, opasnost od požara
RTV pre 51 minutajoš 40 povezanih
Marta Kos odložila posetu Srbiji: Glorifikacija Ratka Mladića nekompatabilna sa vrednostima na kojima se temelji EU
Insajder pre 36 minutajoš 40 povezanih
Studenti na informativnim razgovorima u policiji zbog najavljenog protesta u Nišu
Serbian News Media pre 2 satajoš 17 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 6 povezanih
Reakcije BIA i struke na navode o prisluškivanju studenata špijunskim softverom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 13 povezanih