Povezane vesti

Vučić o mitingu: Slobodarski Niš se ne plaši, ovo je zemlja pristojnih ljudi

Vučić o mitingu: Slobodarski Niš se ne plaši, ovo je zemlja pristojnih ljudi

Insajder pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sutrašnji skup važan kako bi se pokazalo da se “slobodarski Niš ne plaši, da je ovo zemlja pristojnih ljudi u kojoj huligani neće određivati ko sme i kuda da se kreće i da se izborimo za to da neznanje… »
Vučić: Rekli su da ne smem da dođem u Niš, blokaderi će odgovarati

Vučić: Rekli su da ne smem da dođem u Niš, blokaderi će odgovarati

Jugmedia pre 30 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u Niš i gostujući u emisiji “Nemoj da me maješ” u eksperimentalnom program na novoj televiziji TV Niš izjavio da je sutrašnji skup u Nišu važan kako bi se pokazalo da se “slobodan, slobodarski Niš ne… »
OČEKUJTE VAŽNE VESTI Vučić pozvao Nišlije na Svenarodni sabor: Život će vam biti značajno bolji! Gradiće se i najbolje…

OČEKUJTE VAŽNE VESTI Vučić pozvao Nišlije na Svenarodni sabor: Život će vam biti značajno bolji! Gradiće se i najbolje…

Gradski portal 018 pre 30 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je, između ostalog, o razgovoru sa ruskim i ukrajinskim predsednicima Vladimirom Putinom i Volodimirom Zelenskim. – Srećan sam što sam u Nišu, iako je bilo lepo u Tirani, svi razgovori su bili dobri i… »

Vesti dana »