Povezane vesti

"Uzeo mi je novac i rekao - Aj sad napolje": Ovako je Mirjana Karanović doživela neprijatnost u sred Beograda, nije se…

"Uzeo mi je novac i rekao - Aj sad napolje": Ovako je Mirjana Karanović doživela neprijatnost u sred Beograda, nije se…

Kurir pre 29 dana
Glumica Mirjana Karanović svojevremeno je otkrila da je doživela veliku neprijatnost u sred Beograda, a isto je tada javno podelila na društvenim mrežama. Naime, glumica je neprijatnost doživela tokom vožnje taksijem kada je taksista umalo zbog njene… »
Mirjana Karanović doživela jezivu neprijatnost usred Beograda: "Uzeo mi je novac i kaže: 'aj sad napolje'"

Mirjana Karanović doživela jezivu neprijatnost usred Beograda: "Uzeo mi je novac i kaže: 'aj sad napolje'"

Mondo pre 28 dana
Srpska glumica jednom prilikom je objavila na svom Instagramu šta joj se dogodilo što je potreslo njene pratioce. Poznata glumica Mirjana Karanović svojevremeno je na društvenim mrežama podelila neprijatno iskustvo koje ju je zateklo usred Beograda. U… »
"Uzme novac i kaže: "Aj sad napolje"" Ovako je Mirjana Karanović doživela užasnu neprijatnost usred Beograda - evo šta joj se…

"Uzme novac i kaže: "Aj sad napolje"" Ovako je Mirjana Karanović doživela užasnu neprijatnost usred Beograda - evo šta joj se…

Blic pre 28 dana
Glumica Mirjana Karanović otkrila je jednom prilikom da je doživela ogromnu neprijatnost u usred Beograda, a onda je sve javno podelila na mrežama. Mirjana je pre oko dve godine, imala veoma neprijatno iskustvo koje je doživela tokom vožnje u Beogradu… »

Vesti dana »