Повезане вести

"Узео ми је новац и рекао - Ај сад напоље": Овако је Мирјана Карановић доживела непријатност у сред Београда, није се…

"Узео ми је новац и рекао - Ај сад напоље": Овако је Мирјана Карановић доживела непријатност у сред Београда, није се…

Курир 16.05.2025
Глумица Мирјана Карановић својевремено је открила да је доживела велику непријатност у сред Београда, а исто је тада јавно поделила на друштвеним мрежама. Наиме, глумица је непријатност доживела током вожње таксијем када је… »
Мирјана Карановић доживела језиву непријатност усред Београда: "Узео ми је новац и каже: 'ај сад напоље'"

Мирјана Карановић доживела језиву непријатност усред Београда: "Узео ми је новац и каже: 'ај сад напоље'"

Мондо 16.05.2025
Српска глумица једном приликом је објавила на свом Инстаграму шта јој се догодило што је потресло њене пратиоце. Позната глумица Мирјана Карановић својевремено је на друштвеним мрежама поделила непријатно искуство које ју је… »
"Узме новац и каже: "Ај сад напоље"" Овако је Мирјана Карановић доживела ужасну непријатност усред Београда - ево шта јој се…

"Узме новац и каже: "Ај сад напоље"" Овако је Мирјана Карановић доживела ужасну непријатност усред Београда - ево шта јој се…

Блиц 16.05.2025
Глумица Мирјана Карановић открила је једном приликом да је доживела огромну непријатност у усред Београда, а онда је све јавно поделила на мрежама. Мирјана је пре око две године, имала веома непријатно искуство које је доживела… »

Вести дана »