Povezane vesti
„Namerno sam nekada gubio bodove“: Vukašin Stanić ogolio dušu o svom učešću u Survivor-u
Nova 16.05.2025
U prethodnoj epizodi zabavno-takmičarskog šou programa Survivor, Matija Novković i Luciano Plazibat su pobedom u igri osigurali svoje mesto u polufinalu, dok sudbina ostalih takmičara zavisi od Velikog veća. U večerašnjoj epizodi Survivor-a, Veliko veće… »
Veliko veće večeras dobija pravo glasa u Survivor-u: Dva takmičara će ugasiti svoju baklju
Nova 16.05.2025
Nakon što su Matija i Luciano obezbedili svoje mesto u polufinalu, sudbina ostalih takmičara prepuštena je – Velikom veću. Prvi put od početka igre, članovi veća dobijaju priliku da postave pitanja, razotkriju maske i odluče ko je dostojan borbe za… »
Ova dva takmičara su prvi polufinalisti Survivor-a: Sudbina ostalih zavisi od Velikog veća
Nova 16.05.2025
U prethodnoj epizodi zabavno-takmičarskog šou programa Survivor, takmičenje je napustila Katarina Matijašević, dok su ostali učesnici postali četvrtfinalisti. Takmičari zelenog plemena su u sinoćnoj epizodi istakli da im je čudno bez Katarine, a… »
Vesti dana »

Stigla prva zvanična reakcija Moskve na samit na Aljasci: Kako je ocenjen sastanak Putina i Trampa
Nova pre 1 satjoš 60 povezanih

"Donalde, samo treba da tražiš": Čitač s usana otkrio detalje razgovora Putina i Trampa koje niko nije čuo: "Dajte mi insajdersku informaciju"
Blic pre 15 minutajoš 23 povezane

Zbog vrućina danas na snazi narandžasti i crveni meteoalarm
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 21 povezana

Ameri u neverici zbog Svetislava Pešića, javili se posle meča Srbija - Češka zbog onoga što je selektor uradio
Telegraf pre 19 minutajoš 23 povezane