Povezane vesti

"Putin želi da ukrajina bude deo Rusije i da obnovi carstvo": Robert Gejts analizirao ruskog lidera i njegove ciljeve: "On…

"Putin želi da ukrajina bude deo Rusije i da obnovi carstvo": Robert Gejts analizirao ruskog lidera i njegove ciljeve: "On…

Blic pre 31 dana
Bivši američki ministar odbrane Robert Gejts izjavio je u intervjuu za emisiju "Face the Nation" na CBS-u da ruski predsednik Vladimir Putin verovatno neće prihvatiti nikakav mirovni sporazum u Ukrajini, osim ako ne ostvari svoj dugogodišnji cilj obnove… »
Donald Tramp: Zelenski nema audute za pregovore

Donald Tramp: Zelenski nema audute za pregovore

Politika pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Vladimir Zelenski trenutno nema adute u pregovaračkoj poziciji i zapretio Rusiji razornim sankcijama ukoliko ne bude postignut sporazum o Ukrajini. „Oduvek sam govorio da on nema adute i nema adute… »
Tramp: Da se ​​Putin nije zaglavio u blatu sa tenkovima, bio bi u Kijevu za pet sati VIDEO

Tramp: Da se ​​Putin nije zaglavio u blatu sa tenkovima, bio bi u Kijevu za pet sati VIDEO

B92 pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp je u intervjuu za "Foks njuz" rekao da ruski predsednik Vladimir Putin traži dogovor i da je umoran od rata. Odgovarajući na direktno pitanje voditelja o tome da li smatra Putina glavnom preprekom miru, Tramp je fokus… »
"Da Putin sa tenkovima nije zapeo u blatu, bio bi u Kijevu": Žestoke reči Trampa nakon pregovora, ovo je njegov plan za…

"Da Putin sa tenkovima nije zapeo u blatu, bio bi u Kijevu": Žestoke reči Trampa nakon pregovora, ovo je njegov plan za…

Kurir pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp je u intervjuu za Foks Njuz poručio da ruski predsednik Vladimir Putin traži dogovor. Odgovarajući na direktno pitanje voditelja smatra li Putina glavnom preprekom miru, Tramp je prebacio fokus na ukrajinskog predsednika… »
Šefica UNMIK-a: Zabrinuti smo zbog situacije na Kosovu

Šefica UNMIK-a: Zabrinuti smo zbog situacije na Kosovu

NIN pre 31 dana
Šefica Misije Ujedinjenih nacija na Kosovu (UNMIK) Karolin Zijade izrazila je zabrinutost zbog aktuelnih postupaka zatvaranja objekata koje finansira Srbija na severu Kosova, uključujući i upade u Sportski centar u Kosovskoj Mitrovici i Vodovod u Zubinom… »
Tramp: Da Putin s tenkovima nije zapeo u blatu, bio bi u Kijevu za pet sati

Tramp: Da Putin s tenkovima nije zapeo u blatu, bio bi u Kijevu za pet sati

Nova pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp je u intervjuu za Fox News poručio da ruski predsednik Vladimir Putin traži dogovor. Odgovarajući na direktno pitanje voditelja da li smatra Putina glavnom preprekom miru, Tramp je prebacio fokus na ukrajinskog… »
"Da Putin nije zaglavio u blatu, bio bi u Kijevu za 5 sati": Tramp opleo po Zelenskom, a Rusa dizao u nebesa

"Da Putin nije zaglavio u blatu, bio bi u Kijevu za 5 sati": Tramp opleo po Zelenskom, a Rusa dizao u nebesa

Mondo pre 31 dana
Tramp je u intervjuu govorio o Zelenskom i Putinu. Američki predsednik Donald Tramp rekao je u intervjuu za Foks njuz da ruski predsednik Vladimir Putin traži dogovor. Odgovarajući na direktno pitanje voditelja da li Putina smatra glavnom preprekom… »
EU: Pozivamo Kurtija i Prištinu da zaustave zatvaranja javnih službi na KiM

EU: Pozivamo Kurtija i Prištinu da zaustave zatvaranja javnih službi na KiM

NIN pre 31 dana
Evropska unija pozvala je premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija i vlasti u Prištini da zaustave zatvaranja javnih službi na KiM, reagujući na zatvaranja i upade u srpske institucije na severu KiM. "Nedavne operacije kosovske… »
Tramp: Putin se umorio od rata u Ukrajini

Tramp: Putin se umorio od rata u Ukrajini

NIN pre 31 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je ublažio sankcije Siriji, navodeći da je tamošnje rukovodstvo tražilo ublažavanje mera kako bi dokazali da mogu da promene svoje ponašanje. Donald Tramp je za "Foks njuz" govorio i o… »
Tramp preti ratom: Nuklearno oružje - nikada; Ako bude trebalo, upotrebiću silu

Tramp preti ratom: Nuklearno oružje - nikada; Ako bude trebalo, upotrebiću silu

B92 pre 31 dana
Aamerički predsednik Donald Tramp ponovo je zapretio Iranu, tvrdeći da Teheran nikada neće dobiti nuklearno oružje, čak i ako to bude značilo upotrebu sile. Istakao je da preferira mirno rešenje. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp… »
Tramp: Ublažio sam sankcije Siriji, Putin se umorio od rata u Ukrajini

Euronews pre 31 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je ublažio sankcije Siriji, navodeći da je tamošnje rukovodstvo tražilo ublažavanje mera kako bi dokazali da mogu da promene svoje ponašanje. Tramp je za "Foks njuz" govorio i o… »
Tramp: Zelenski nema audute za pregovore

Tramp: Zelenski nema audute za pregovore

Sputnik pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Vladimir Zelenski trenutno nema adute u pregovaračkoj poziciji i zapretio Rusiji razornim sankcijama ukoliko ne bude postignut sporazum o Ukrajini. „Oduvek sam govorio da on nema adute i nema adute… »

Vesti online pre 31 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je ublažio sankcije Siriji, navodeći da je tamošnje rukovodstvo tražilo ublažavanje mera kako bi dokazali da mogu da promene svoje ponašanje. Tramp je za “Foks njuz” govorio i o ratu u… »
Tramp: Zelenski nema adute za pregovore

Tramp: Zelenski nema adute za pregovore

Vesti online pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Vladimir Zelenski trenutno nema adute u pregovaračkoj poziciji i zapretio Rusiji razornim sankcijama ukoliko ne bude postignut sporazum o Ukrajini. – Oduvek sam govorio da on nema adute i nema adute…… »
Tramp o pregovorima Rusije i Ukrajine: Zelenski nema nijedan adut, oduvek sam to govorio

Tramp o pregovorima Rusije i Ukrajine: Zelenski nema nijedan adut, oduvek sam to govorio

Večernje novosti pre 31 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski trenutno nema adute u pregovaračkoj poziciji i zapretio Rusiji razornim sankcijama ukoliko ne bude postignut sporazum o Ukrajini. Foto: Tanjug/AP - Oduvek sam govorio… »
Šamarčina za Kurtija iz EU! Albanci su prevršili svaku meru: Prekinite sa progonom Srba!

Šamarčina za Kurtija iz EU! Albanci su prevršili svaku meru: Prekinite sa progonom Srba!

Alo 17.05.2025
Evropska unija pozvala je premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija i vlasti u Prištini da zaustave zatvaranja javnih službi na KiM, reagujući na zatvaranja i nasilne upade u srpske institucije na severu KiM. "Nedavne operacije… »
Šefica UNMIK-a: Izbeći jednostrane akcije koje rizikuju eskalaciju

Šefica UNMIK-a: Izbeći jednostrane akcije koje rizikuju eskalaciju

Politika 17.05.2025
PRIŠTINA – Šefica UNMIK-a Karolina Zijade izrazila je zabrinutost zbog zatvaranja srpskih institucija na severu KiM od strane Prištine i pozvala da se izbegnu jednostrane akcije koje rizikuju eskalaciju tenzija. "Specijalna predstavnica Generalnog… »
„Jednostrani potezi narušavaju poverenje i rizikuju eskalaciju tenzija“: UNMIK o preuzimanju objekata na Kosovu

„Jednostrani potezi narušavaju poverenje i rizikuju eskalaciju tenzija“: UNMIK o preuzimanju objekata na Kosovu

Danas 17.05.2025
„Ponavljamo poziv da se izbegnu jednostrani potezi koji dodatno narušavaju poverenje između zajednica i kosovskih vlasti ili rizikuju eskalaciju tenzija“. Oglasila se i Misija Ujedinjenih nacija na Kosovu (UNMIK) povodom preuzimanja više objekata od… »

Vesti dana »