Повезане вести
Ново узбуђење у Вашингтону: Стара шифра 86 тумачи се као позив на убиство Трампа
Бета 17.05.2025
Једна жаргонска шифра је у средишту политичког узбуђења око смењеног директора ФБИ Џејмса Комија, али је "86" ипак стара, угоститељска ознака да је нечега нестало, сада довела до оптужби владајућих Републиканаца да је то… »
Ново узбуђење у Вашингтону: Стара шифра 86 тумачи се као позив на убиство Трампа
Радио сто плус 17.05.2025
У посту избрисаном на Инстаграму, Коми је у четвртак написао да је нашао “сјајну формацију шкољки на плажи” и објавио фотографију шкољки у облицима бројева “86” и “47”. У накнадном посту је објаснио да је призор на који је… »
Данас 17.05.2025
Једна жаргонска шифра је у средишту политичког узбуђења око смењеног директора ФБИ Џејмса Комија, али је „86“ ипак стара, угоститељска ознака да је нечега нестало, сада довела до оптужби владајућих Републиканаца да је то… »
Тајна служба испитује бившег шефа ФБИ-ја након што је објавио број 8647 на Инстаграму: Ево шта тај број значи и какве везе има…
Нова 17.05.2025
Бивши директор ФБИ-ја Џејмс Коми позван је на испитивање у Тајну службу како би објаснио објаву на друштвеним мрежама коју је, према тврдњама присталица Доналда Трампа, објавио као претњу председнику. Тајна служба, која је… »
Тајна служба испитала бившег шефа ФБИ-а јер је на Инстаграму објавио број 8647
СЕЕбиз 17.05.2025
НЕВ ИОРК - Бивши директор ФБИ-а Јамес Цомеи позван је на испитивање у Тајну службу како би објаснио своју објаву на друштвеним мрежама за коју присташе Доналда Трумпа тврде да је пријетња предсједнику. Тајна служба, која је… »
Позивао на убиство Трампа? Тајна служба саслушала бившег директора ФБИ: Огласио се председник САД
Вечерње новости 17.05.2025
АМЕРИЧКА Тајна служба саслушала је бившег директора ФБИ-ја Џејмса Комија у вези са објавом на друштвеним мрежама коју су републиканци протумачили као позив на убиство америчког председника Доналда Трампа, изјавио је извор из… »
Бившег директора ФБИ саслушала Тајна служба због наводног позива на убиство Трампа
РТВ 17.05.2025
ВАШИНГТОН - Америчка Тајна служба саслушала је бившег директора ФБИ-ја Џејмса Комија у вези са објавом на друштвеним мрежама коју су републиканци протумачили као позив на убиство америчког председника Доналда Трампа, изјавио је… »
Бившег директора ФБИ саслушала Тајна служба због наводног позива на убиство Доналда Трампа
Политика 17.05.2025
ВАШИНГТОН – Америчка Тајна служба саслушала је бившег директора ФБИ-ја Џејмса Комија у вези са објавом на друштвеним мрежама коју су републиканци протумачили као позив на убиство америчког председника Доналда Трампа, изјавио је… »
Тајна служба саслушала бившег директора ФБИ: Наводно позивао на убиство Трампа
Телеграф 17.05.2025
Америчка Тајна служба саслушала је бившег директора ФБИ-ја Џејмса Комија у вези са објавом на друштвеним мрежама коју су републиканци протумачили као позив на убиство америчког председника Доналда Трампа, изјавио је извор из… »
Бивши директор ФБИ под истрагом: "Позива на атентат на Трампа"
Вечерње новости 17.05.2025
АМЕРИЧКА Тајна служба истражује бившег директора ФБИ-ја Џејмса Комија због претње председнику Доналду Трампу, изјавила је секретарка за унутрашњу безбедност Кристи Ноем. Коми, дугогодишњи критичар Трампа, негирао је да је… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 21 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана