Povezane vesti

"Ja sam ugrožena žena, željna odnosa" Veliki intervju srpske striptizete: Branku Blek Rouz jedan muškarac totalno uništio…

"Ja sam ugrožena žena, željna odnosa" Veliki intervju srpske striptizete: Branku Blek Rouz jedan muškarac totalno uništio…

Kurir 17.05.2025
Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, nedavno je priznala u intervju za Kurir da ima problema jer se ludo zaljubila u čoveka s kojim je provela trubulentan period, ali on ju je otkačio i blokirao. Ona nam se tada požalila i otkrila sve… »
"Željna sam intimnih odnosa": Najpoznatija srpska striptizeta (52) šokirala: "Prošlo je to kad sam bila mlada i želela sve za…

"Željna sam intimnih odnosa": Najpoznatija srpska striptizeta (52) šokirala: "Prošlo je to kad sam bila mlada i želela sve za…

Blic 17.05.2025
Striptizeta Branka Blek Rouz progovorila je o ljubavnim problemima, ali i iznela intimne detalje iz svog života. Naime, Branka Blek Rouz (52), srpska striptizeta i vlasnica striptiz kluba, svojim izjavama često izazove buru u javnosti. Branka Blek Rouz… »

Vesti dana »