Повезане вести

"Хтела сам да се опростим од детета" Наша певачица проговорила о смрти сина: "За то треба имати срца!"

"Хтела сам да се опростим од детета" Наша певачица проговорила о смрти сина: "За то треба имати срца!"

Телеграф 17.05.2025
Певачица Мими Јовановић, познатија као Мими Цара, отворила је душу и говорила о најтежем тренутку у свом животу - смрти сина. Њен син је нестао 2020. године, а након тога је пронађен мртав. - Последња слика ми је остала зато… »
Сахранила сина, па проговорила о најболнијем тренутку: Певачица преживела пакао: "Тражила сам да се отвори сандук"

Сахранила сина, па проговорила о најболнијем тренутку: Певачица преживела пакао: "Тражила сам да се отвори сандук"

Курир 17.05.2025
Мими Цара проговорила је о породичном трагедију у којој је изгубила сина. Наиме, певачици Мими Јовановић, познатијој као Мими Цара, је пре неколико година умро син, а она је проговорила о највећем животном болу. Њен син је… »
"Пред сахрану сам тражила да отворе сандук" Певачица преживела хорор, Син нестао, његов отац преминуо од бола након месец…

"Пред сахрану сам тражила да отворе сандук" Певачица преживела хорор, Син нестао, његов отац преминуо од бола након месец…

Ало 17.05.2025
Недавно се присетила најстрашније слике у свом животу. Мими Цара је певачица и дугогодишња пријатељица покојног Зокија Шумадинца, која је доживела језиву породичну трагедију. Син јој је нестао је 2020. године, а његово тело… »
Певачица сахранила сина, па проговорила о најболнијем тренутку: "Тражила сам да се отвори сандук"

Певачица сахранила сина, па проговорила о најболнијем тренутку: "Тражила сам да се отвори сандук"

Блиц 17.05.2025
Певачица Мими Цара проговорила је о породичном трагедију у којој је изгубила сина. Наиме, певачици Мими Јовановић, познатијој као Мими Цара, је пре неколико година умро син, а она је проговорила о највећем животном болу. Њен син… »
Певачица сахранила сина па проговорила о најтужнијој слици коју памти "Тражила сам да се отвори сандук"

Певачица сахранила сина па проговорила о најтужнијој слици коју памти "Тражила сам да се отвори сандук"

Телеграф 17.05.2025
Мими Цара, певачица и дугогодишња пријатељица Зокија Шумадинца који је преминуо прошле године, доживела је породичну трагедију. Она је пре пар година сахранила сина а сада је проговорила о томе. Након што је нестао 2020… »

Вести дана »