Повезане вести
"Хтела сам да се опростим од детета" Наша певачица проговорила о смрти сина: "За то треба имати срца!"
Телеграф 17.05.2025
Певачица Мими Јовановић, познатија као Мими Цара, отворила је душу и говорила о најтежем тренутку у свом животу - смрти сина. Њен син је нестао 2020. године, а након тога је пронађен мртав. - Последња слика ми је остала зато… »
Сахранила сина, па проговорила о најболнијем тренутку: Певачица преживела пакао: "Тражила сам да се отвори сандук"
Курир 17.05.2025
Мими Цара проговорила је о породичном трагедију у којој је изгубила сина. Наиме, певачици Мими Јовановић, познатијој као Мими Цара, је пре неколико година умро син, а она је проговорила о највећем животном болу. Њен син је… »
"Пред сахрану сам тражила да отворе сандук" Певачица преживела хорор, Син нестао, његов отац преминуо од бола након месец…
Ало 17.05.2025
Недавно се присетила најстрашније слике у свом животу. Мими Цара је певачица и дугогодишња пријатељица покојног Зокија Шумадинца, која је доживела језиву породичну трагедију. Син јој је нестао је 2020. године, а његово тело… »
Певачица сахранила сина, па проговорила о најболнијем тренутку: "Тражила сам да се отвори сандук"
Блиц 17.05.2025
Певачица Мими Цара проговорила је о породичном трагедију у којој је изгубила сина. Наиме, певачици Мими Јовановић, познатијој као Мими Цара, је пре неколико година умро син, а она је проговорила о највећем животном болу. Њен син… »
Певачица сахранила сина па проговорила о најтужнијој слици коју памти "Тражила сам да се отвори сандук"
Телеграф 17.05.2025
Мими Цара, певачица и дугогодишња пријатељица Зокија Шумадинца који је преминуо прошле године, доживела је породичну трагедију. Она је пре пар година сахранила сина а сада је проговорила о томе. Након што је нестао 2020… »
Вести дана »
Преврнуо се чамац са мигрантима код Славонског Брода, троје се утопило
Радио 021 пре 27 минутајош 17 повезаних
Руси тврде: Кијев претворен у криминални клан, преговори са Трампом запели
Ало пре 22 минутајош 18 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 2 сатајош 18 повезаних
Председник Вучић уживо из Ниша о свим актуелностима: СНС је убедљиво победио у Сечњу
Дневник пре 11 минутајош 15 повезаних