Povezane vesti
"Htela sam da se oprostim od deteta" Naša pevačica progovorila o smrti sina: "Za to treba imati srca!"
Telegraf pre 31 dana
Pevačica Mimi Jovanović, poznatija kao Mimi Cara, otvorila je dušu i govorila o najtežem trenutku u svom životu - smrti sina. Njen sin je nestao 2020. godine, a nakon toga je pronađen mrtav. - Poslednja slika mi je ostala zato što sam ja bila toliko… »
Sahranila sina, pa progovorila o najbolnijem trenutku: Pevačica preživela pakao: "Tražila sam da se otvori sanduk"
Kurir pre 31 dana
Mimi Cara progovorila je o porodičnom tragediju u kojoj je izgubila sina. Naime, pevačici Mimi Jovanović, poznatijoj kao Mimi Cara, je pre nekoliko godina umro sin, a ona je progovorila o najvećem životnom bolu. Njen sin je nestao 2020. godine, a nakon… »
"Pred sahranu sam tražila da otvore sanduk" Pevačica preživela horor, Sin nestao, njegov otac preminuo od bola nakon mesec…
Alo pre 31 dana
Nedavno se prisetila najstrašnije slike u svom životu. Mimi Cara je pevačica i dugogodišnja prijateljica pokojnog Zokija Šumadinca, koja je doživela jezivu porodičnu tragediju. Sin joj je nestao je 2020. godine, a njegovo telo nađeno je 200 metara od… »
Pevačica sahranila sina, pa progovorila o najbolnijem trenutku: "Tražila sam da se otvori sanduk"
Blic pre 31 dana
Pevačica Mimi Cara progovorila je o porodičnom tragediju u kojoj je izgubila sina. Naime, pevačici Mimi Jovanović, poznatijoj kao Mimi Cara, je pre nekoliko godina umro sin, a ona je progovorila o najvećem životnom bolu. Njen sin je nestao 2020. godine… »
Pevačica sahranila sina pa progovorila o najtužnijoj slici koju pamti "Tražila sam da se otvori sanduk"
Telegraf pre 31 dana
Mimi Cara, pevačica i dugogodišnja prijateljica Zokija Šumadinca koji je preminuo prošle godine, doživela je porodičnu tragediju. Ona je pre par godina sahranila sina a sada je progovorila o tome. Nakon što je nestao 2020. godine, njegovo telo je… »
Vesti dana »

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 1 satjoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana