Povezane vesti

"Htela sam da se oprostim od deteta" Naša pevačica progovorila o smrti sina: "Za to treba imati srca!"

"Htela sam da se oprostim od deteta" Naša pevačica progovorila o smrti sina: "Za to treba imati srca!"

Telegraf pre 31 dana
Pevačica Mimi Jovanović, poznatija kao Mimi Cara, otvorila je dušu i govorila o najtežem trenutku u svom životu - smrti sina. Njen sin je nestao 2020. godine, a nakon toga je pronađen mrtav. - Poslednja slika mi je ostala zato što sam ja bila toliko… »
Sahranila sina, pa progovorila o najbolnijem trenutku: Pevačica preživela pakao: "Tražila sam da se otvori sanduk"

Sahranila sina, pa progovorila o najbolnijem trenutku: Pevačica preživela pakao: "Tražila sam da se otvori sanduk"

Kurir pre 31 dana
Mimi Cara progovorila je o porodičnom tragediju u kojoj je izgubila sina. Naime, pevačici Mimi Jovanović, poznatijoj kao Mimi Cara, je pre nekoliko godina umro sin, a ona je progovorila o najvećem životnom bolu. Njen sin je nestao 2020. godine, a nakon… »
"Pred sahranu sam tražila da otvore sanduk" Pevačica preživela horor, Sin nestao, njegov otac preminuo od bola nakon mesec…

"Pred sahranu sam tražila da otvore sanduk" Pevačica preživela horor, Sin nestao, njegov otac preminuo od bola nakon mesec…

Alo pre 31 dana
Nedavno se prisetila najstrašnije slike u svom životu. Mimi Cara je pevačica i dugogodišnja prijateljica pokojnog Zokija Šumadinca, koja je doživela jezivu porodičnu tragediju. Sin joj je nestao je 2020. godine, a njegovo telo nađeno je 200 metara od… »
Pevačica sahranila sina, pa progovorila o najbolnijem trenutku: "Tražila sam da se otvori sanduk"

Pevačica sahranila sina, pa progovorila o najbolnijem trenutku: "Tražila sam da se otvori sanduk"

Blic pre 31 dana
Pevačica Mimi Cara progovorila je o porodičnom tragediju u kojoj je izgubila sina. Naime, pevačici Mimi Jovanović, poznatijoj kao Mimi Cara, je pre nekoliko godina umro sin, a ona je progovorila o najvećem životnom bolu. Njen sin je nestao 2020. godine… »
Pevačica sahranila sina pa progovorila o najtužnijoj slici koju pamti "Tražila sam da se otvori sanduk"

Pevačica sahranila sina pa progovorila o najtužnijoj slici koju pamti "Tražila sam da se otvori sanduk"

Telegraf pre 31 dana
Mimi Cara, pevačica i dugogodišnja prijateljica Zokija Šumadinca koji je preminuo prošle godine, doživela je porodičnu tragediju. Ona je pre par godina sahranila sina a sada je progovorila o tome. Nakon što je nestao 2020. godine, njegovo telo je… »

Vesti dana »