Повезане вести
МИ - Снага народа:Слаба реакција на заузимање институција на Косову и Метохији наставак тихе издаје
Бета 17.05.2025
Слаба реакција званичног Београда на улазак Полиције Косова у Регионални водовод, Омладински културни центар и Халу спортова на северу Косова и Метохије (КиМ), је наставак "тихе издаје КиМ", оценио је данас парламентарни покрет… »
Ми снага народа Бранимира Несторовића о ситуацији на КиМ и Вучићевим потезима
Данас 17.05.2025
Тиха издаја Косова и Метохије од стране владајућег режима се наставља, саопштено је из покрета Ми снага народа Бранимира Несторовића. “Недавна заузимања просторија Регионалног водовода, Омладинског културног центра и Хале… »
МИ – Снага народа:Слаба реакција на заузимање институција на Косову и Метохији наставак тихе издаје
Радио сто плус 17.05.2025
Овај покрет је у саопштењу додао да су ова “заузимања” праћена “јаловом кукњавом званичног Београда и тужакањем код оног истог страног фактора који и стоји иза покушаја бесправне отмице наше јужне покрајине”. “Ништа се више и… »
"Тиха издаја Косова и Метохије од стране владајућег режима се наставља"
Правда 17.05.2025
Тиха издаја Косова и Метохије од стране владајућег режима се наставља, саопштава Покрет "Ми Снага народа". Нестроровићев покрет саопштава да су недавна заузимања просторија Регионалног водовода, Омладинског културног центра и… »
Вести дана »
Нбс добила озбиљно упозорење због санкција НИС-у "То би значило блокаду свих плаћања"
Ало пре 5 минутајош 30 повезаних
Ђукић: Нема чаробног решења за НИС, Влада прави драму док је на улицама Београда и Новог Сада много света
Н1 Инфо пре 1 сатјош 45 повезаних
Немачки дневник: Балкану се мора јасно рећи да ће ући у ЕУ, па и Србији где Вучић неће заувек владати
Данас пре 2 сатајош 13 повезаних
Киша данас у овим деловима земље, на снази жути метроаларм Ово је сатница, погледајте радарске снимке кретања невремена (видео)
Ало пре 14 минутајош 43 повезане
Банде владају државом, а фудбалери изборили Мундијал после 52 године! ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 30 повезаних