Povezane vesti
MI - Snaga naroda:Slaba reakcija na zauzimanje institucija na Kosovu i Metohiji nastavak tihe izdaje
Beta 17.05.2025
Slaba reakcija zvaničnog Beograda na ulazak Policije Kosova u Regionalni vodovod, Omladinski kulturni centar i Halu sportova na severu Kosova i Metohije (KiM), je nastavak "tihe izdaje KiM", ocenio je danas parlamentarni pokret "Mi - Snaga naroda". Ovaj… »
Mi snaga naroda Branimira Nestorovića o situaciji na KiM i Vučićevim potezima
Danas 17.05.2025
Tiha izdaja Kosova i Metohije od strane vladajućeg režima se nastavlja, saopšteno je iz pokreta Mi snaga naroda Branimira Nestorovića. “Nedavna zauzimanja prostorija Regionalnog vodovoda, Omladinskog kulturnog centra i Hale sportova na severu KiM od… »
MI – Snaga naroda:Slaba reakcija na zauzimanje institucija na Kosovu i Metohiji nastavak tihe izdaje
Radio sto plus 17.05.2025
Ovaj pokret je u saopštenju dodao da su ova “zauzimanja” praćena “jalovom kuknjavom zvaničnog Beograda i tužakanjem kod onog istog stranog faktora koji i stoji iza pokušaja bespravne otmice naše južne pokrajine”. “Ništa se više i ne može očekivati od… »
"Tiha izdaja Kosova i Metohije od strane vladajućeg režima se nastavlja"
Pravda 17.05.2025
Tiha izdaja Kosova i Metohije od strane vladajućeg režima se nastavlja, saopštava Pokret "Mi Snaga naroda". Nestrorovićev pokret saopštava da su nedavna zauzimanja prostorija Regionalnog vodovoda, Omladinskog kulturnog centra i Hale sportova na severu… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 3 satajoš 1 povezana