Повезане вести

МИ - Снага народа:Слаба реакција на заузимање институција на Косову и Метохији наставак тихе издаје

МИ - Снага народа:Слаба реакција на заузимање институција на Косову и Метохији наставак тихе издаје

Бета 17.05.2025
Слаба реакција званичног Београда на улазак Полиције Косова у Регионални водовод, Омладински културни центар и Халу спортова на северу Косова и Метохије (КиМ), је наставак "тихе издаје КиМ", оценио је данас парламентарни покрет… »
Ми снага народа Бранимира Несторовића о ситуацији на КиМ и Вучићевим потезима

Ми снага народа Бранимира Несторовића о ситуацији на КиМ и Вучићевим потезима

Данас 17.05.2025
Тиха издаја Косова и Метохије од стране владајућег режима се наставља, саопштено је из покрета Ми снага народа Бранимира Несторовића. “Недавна заузимања просторија Регионалног водовода, Омладинског културног центра и Хале… »
МИ – Снага народа:Слаба реакција на заузимање институција на Косову и Метохији наставак тихе издаје

МИ – Снага народа:Слаба реакција на заузимање институција на Косову и Метохији наставак тихе издаје

Радио сто плус 17.05.2025
Овај покрет је у саопштењу додао да су ова “заузимања” праћена “јаловом кукњавом званичног Београда и тужакањем код оног истог страног фактора који и стоји иза покушаја бесправне отмице наше јужне покрајине”. “Ништа се више и… »
"Тиха издаја Косова и Метохије од стране владајућег режима се наставља"

"Тиха издаја Косова и Метохије од стране владајућег режима се наставља"

Правда 17.05.2025
Тиха издаја Косова и Метохије од стране владајућег режима се наставља, саопштава Покрет "Ми Снага народа". Нестроровићев покрет саопштава да су недавна заузимања просторија Регионалног водовода, Омладинског културног центра и… »

Вести дана »