Povezane vesti
Milatović se sastao sa Zelenskim, Crna Gora se zalaže za primirje u Ukrajini
NIN pre 30 dana
Crna Gora pozdravlja inicijative Ukrajine, Evropske unije (EU) i Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za uspostavljanje privremenog prekida vatre i mirovni proces zasnovan na čvrstim bezbednosnim garancijama, saopštila je Kancelarija za odnose s javnošću… »
Milatović se sastao sa Zelenskim, Crna Gora se zalaže za privremeni prekid vatre u ratu u Ukrajini
Danas pre 30 dana
Crna Gora pozdravlja inicijative Ukrajine, Evropske unije (EU) i Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za uspostavljanje privremenog prekida vatre i mirovni proces zasnovan na čvrstim bezbednosnim garancijama, saopštila je danas Kancelarija za odnose s… »
Vesti dana »

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 7 minutajoš 26 povezanih

"Srpsko društvo i univerziteti na raskrsnici, vlast igra poteze koji nisu zakoniti": Osmi dan blokade kod Vlade
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 13 povezanih