Повезане вести

"Повраћа ми се, знојим се и све ме сврби": Марија Шерифовић брутално искрена о полуфиналу Евровизије: "То је пакао"

"Повраћа ми се, знојим се и све ме сврби": Марија Шерифовић брутално искрена о полуфиналу Евровизије: "То је пакао"

Блиц 17.05.2025
Марија Шерифовић донела је победу Србији на Евровизији песмом "Молитва" 2007. године, а сада прича како се осећала и како је поднела то што је прошла у финале овог такмичења. Пред вечерасшње финале "Евровизија 2025" се… »
"Повраћа ми се, знојим се и све ме сврби" Марија Шерифовић о полуфиналу Евровизије: "Ништа ми се није свидело"

"Повраћа ми се, знојим се и све ме сврби" Марија Шерифовић о полуфиналу Евровизије: "Ништа ми се није свидело"

Телеграф 17.05.2025
Марија Шерифовић, једина српска победница Евровизије, емотивно се присетила свог историјског наступа из 2007. године, када је песмом "Молитва" донела победу Србији. Данас се присећа како је поднела саму сцену и то такмичење и… »
"Повраћа ми се, знојим се..." Марија Шерифовић без длаке на језику о Евровизији: Није ми се ништа свидело...

"Повраћа ми се, знојим се..." Марија Шерифовић без длаке на језику о Евровизији: Није ми се ништа свидело...

Курир 17.05.2025
Марија Шерифовић донела је победу Србији на Евровизији песмом "Молитва" 2007. године, а сада прича како се осећала и како је поднела то што је прошла у финале овог такмичења. Певачица ниже пословне успехе, али један од највећих… »

Вести дана »