Povezane vesti

"Povraća mi se, znojim se i sve me svrbi": Marija Šerifović brutalno iskrena o polufinalu Evrovizije: "To je pakao"

"Povraća mi se, znojim se i sve me svrbi": Marija Šerifović brutalno iskrena o polufinalu Evrovizije: "To je pakao"

Blic 17.05.2025
Marija Šerifović donela je pobedu Srbiji na Evroviziji pesmom "Molitva" 2007. godine, a sada priča kako se osećala i kako je podnela to što je prošla u finale ovog takmičenja. Pred večerasšnje finale "Evrovizija 2025" se prisetila svog učešća. Marija… »
"Povraća mi se, znojim se i sve me svrbi" Marija Šerifović o polufinalu Evrovizije: "Ništa mi se nije svidelo"

"Povraća mi se, znojim se i sve me svrbi" Marija Šerifović o polufinalu Evrovizije: "Ništa mi se nije svidelo"

Telegraf 17.05.2025
Marija Šerifović, jedina srpska pobednica Evrovizije, emotivno se prisetila svog istorijskog nastupa iz 2007. godine, kada je pesmom "Molitva" donela pobedu Srbiji. Danas se priseća kako je podnela samu scenu i to takmičenje i neizvesnost šta će se… »
"Povraća mi se, znojim se..." Marija Šerifović bez dlake na jeziku o Evroviziji: Nije mi se ništa svidelo...

"Povraća mi se, znojim se..." Marija Šerifović bez dlake na jeziku o Evroviziji: Nije mi se ništa svidelo...

Kurir 17.05.2025
Marija Šerifović donela je pobedu Srbiji na Evroviziji pesmom "Molitva" 2007. godine, a sada priča kako se osećala i kako je podnela to što je prošla u finale ovog takmičenja. Pevačica niže poslovne uspehe, ali jedan od najvećih je svakako pobeda na… »

Vesti dana »