Повезане вести
Виртус чека одлуку Евролиге: Треба им клуб попут нас
Спорт клуб 17.05.2025
Евролига још одлучује да ли ће наредне сезоне учествовати 18 или 20 тимова, али већински власник Виртуса Масимо Занети уверен је да ће његов клуб бити део такмичења без обзира на коначан број учесника. „Мислим да ћемо играти у… »
Власник Виртуса коментарисао велику жељу Партизана: "Желимо да га задржимо, али не можемо против великана"
Телеграф 17.05.2025
Већински власник Виртуса из Болоње, Масимо Занети, изразио је снажну веру у повратак свог клуба у елитно такмичење Евролиге. Истакао је како су Виртус и Евролига постигли прелиминарни трогодишњи договор и да се сада чека само… »
"Ишао сам у Барселону да преговарамо": Председник Виртуса донео важну одлуку у вези са Евролигом
Мондо 17.05.2025
Председник Виртуса Масимо Зенети открио је да ће клуб остати још три године у Евролиги. Челници Виртуса донели су важне одлуке. Клуб из Болоње остаће наредне три године у Евролиги, уверава председник клуба Масимо Занети. Без… »
Виртус донео одлуку о Евролиги, а Кординије? "Не можемо да парирамо великанима..."
Спортске.нет 17.05.2025
Масимо Занети, већински власник Виртуса, говорио је италијанским медијима о плановима за наредну сезону. Да ли ће Виртус играти Евролигу? "Мислим да ћемо бити у Евролиги. Виртус ће бити тамо", рекао је он за "Газета дело спорт"… »
Један клуб уверен да игра Евролигу - да ли то представља проблем за Звезду и Партизан?
Б92 17.05.2025
Власник Виртуса из Болоње Масимо Занети уверен је да ће његов тим остати у Евролиги следеће сезоне. Евролига још увек одлучује да ли ће следеће сезоне учествовати 18 или 20 тимова, али већински власник Виртуса , Масимо Занети… »
Пао договор: Црно-бели три године у Евролиги
Вечерње новости 17.05.2025
Иако су Црвена звезда и Партизан добили не тако примамљиве понуде за трогодишњу лиценцу у Евролиги, за италијански Виртус то такмичење и даље је прва опција. ФОТО: М. Вукадиновић Сада је потврђено да ће Виртус из Болоње и… »
Вести дана »

Вучић: Новим законом за већину објеката цена легализације од 100 до 500 евра
Данас пре 1 сатјош 47 повезаних

У Србији сутра паклен дан! Температуре поново изнад 30 степени, ево шта нас чека
Телеграф пре 12 минутајош 22 повезане